Afis promovare forum

Aici găsim metode de a promova forumul.

Afis promovare forum

Postby Nutu2000 » 02 May 2011, 13:35

Salut! Am pregatit si eu un afis pentru promovarea forumului :D pe care as vrea sa il pun in liceu. As vrea sa-mi spuneti si mie ce parere aveti si ce ar trebui sa mai fac la el ca sa arate mai bine (mie mi se pare ca ceva nu este in regula, dar nu-mi dau seama ce :-?? ). Afisul e facut sa fie printat pe o foaie A4, fiindca nu am unde sa-l printez altfel :( .
Eu ma intorc pe la ora 8 acasa asa ca astept cat mai multe comentarii si pana atunci :-H .

Edit: Am uitat sa pun atasamentul cu imaginea, dar nici macar nu stiu cum se face asta si mai si pierd masina la liceu. Imi cer scuze pentru asta.
0,0p / 0 votes
Last edited by Nutu2000 on 02 May 2011, 13:48, edited 1 time in total.
Just me, Nuțu2000.
Nutu2000
Bit

Status: 4

Re: Afis promovare forum

Postby Cosmin_NTG » 02 May 2011, 13:43

Pai unde este afisul? Nu cred ca putem sa ne dam cu parerea daca nu vedem afisul.
0,0p / 0 votes
Thinking about solutions is better than thinking about problems
Cosmin_NTG
Byte

Status: 10

Postby DarkByte » 02 May 2011, 13:58

Nutu2000 wrote:Edit: Am uitat sa pun atasamentul cu imaginea, dar nici macar nu stiu cum se face asta si mai si pierd masina la liceu. Imi cer scuze pentru asta.

Hosteaza-l pe TinyPic sau prin alta parte si un moderator ti-l va atasa la post.
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Postby andreiandreiq » 02 May 2011, 22:07

Pana revine Nutu2000 cu afisul, mi-am permis sa fac eu unul :D (sper ca nu se supara nimeni).

Link către imagine.

Ceva simplu, sper sa ii placa cuiva.
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Status: 33.33

Postby Nutu2000 » 02 May 2011, 23:50

Imi cer scuze pentru mai devreme. Azi dimineata am incercat pe mai multe site-uri de upload dar la toate a dat eroare. Acum reusit sa uploadez afisul, mi-am adus aminte ca aveam cont pe Sun Photo asa ca link-ul e aici.

Andreiandreiq daca afisul tau e simplu :O al meu ce e? :((
Imi place la nebunie. Bravo!
PS: In ce program l-ai facut?
0,0p / 0 votes
Last edited by Nutu2000 on 03 May 2011, 00:21, edited 1 time in total.
Just me, Nuțu2000.
Nutu2000
Bit

Postby smith » 02 May 2011, 23:54

^Câteva sugestii :P

-ai o greșeală: se scrie python
-fontul nu e chiar pe gustul meu, but that's me...
-lucrul care ar trebui să iasă în evidență: partea cu www.bitcell.info
0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Postby Nutu2000 » 03 May 2011, 00:18

Am corectat greseala cu Python :D si am mai scos un pic in evidenta www.BitCell.info, dar mai mult de atat nu prea stiu cum sa-l scot in evidenta :-?? (in afara de a marii fontul) dar daca e alta cale astept pareri.
0,0p / 0 votes
Just me, Nuțu2000.
Nutu2000
Bit

Postby andreiandreiq » 03 May 2011, 06:38

@Nutu2000: L-am facut in Photoshop (nu e cine stie ce). Imi place ideea ta cu: "Probleme cu informatica, Vino pe ...etc.". Incearca sa lasi un pic de spatiu intre: Vino pe ... wwww.bitcell.info ...si tot asa la: Si te ajutam noi (poate se vede mai bine). La font sunt de aceeiasi parere cu smith :D, incearca cu font-urile: Rexilla, Astrolyte, Neuropol, si vezi ce iasa.

PS: Incearca sa pui diacritice la afisul final :P.
0,0p / 0 votes
Last edited by andreiandreiq on 03 May 2011, 14:54, edited 1 time in total.
Image
andreiandreiq
Word

Postby Cosmin_NTG » 03 May 2011, 14:45

@andreiandreiq: e chiar reusit. Mie, cel putin, imi place. Si al lui Nutu2000 este reusit (in sensul de promitator).
0,0p / 0 votes
Cosmin_NTG
Byte

Postby noobakaflo » 03 May 2011, 14:50

Cosmin_NTG wrote:@andreiandreiq: e chiar reusit. Mie, cel putin, imi place. Si al lui Nutu2000 este reusit (in sensul de promitator).

Mie imi place mai mult al lui Nutu, pare mai 'serios', al lui andreiandreiq parca e prea cu 'briz-brizuri' (e reusit, dar parca nu seamana a anunt). Parerea mea :D
0,0p / 0 votes
noobakaflo
Bit

Status: 1

Postby andreiandreiq » 03 May 2011, 15:42

@noobakaflo: Da, ai dreptate :)), al meu nu are nici un indemn spre forum. Trebuia sa adaug si eu niste mesaje care sa atraga useri (un mesaj cu 'briz-briz-uri" :D).
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Postby Nutu2000 » 05 May 2011, 18:18

Scuze ca nu am mai răspuns la sugestiile voastre dar am avut o teza și nu am avut timp.
@andreiandreiq îmi pare rău dar nu pot sa pun fonturile pe care le-ai sugerat din cauza ca eu folosesc PhotoFiltre Studio, e un program micuț (pe la 10MB) și nu are fonturile alea. Dar astăzi îmi iau Photoshop și o sa vad ce pot face... Intre timp am încercat câteva fonturi pe care le are deja programul. Puteți vedea rezultatele tot aici.
0,0p / 0 votes
Just me, Nuțu2000.
Nutu2000
Bit

Postby andreiandreiq » 06 May 2011, 07:02

@Nutu2000: Daca programul nu le are le poti adauga tu. Descarca Neuropol de aici, Astrolyte de aici (Rexilla nu il mai găsesc acuma). Dupa ce le-ai descarcat dezarhiveaza-le in C:\Windows\Fonts, si dupa ce le-ai dezarhivat du-te in folder-ul Fonts si da dublu click pe font-urile pe care le-ai adaugat (cateodata nu merge doar sa le dezarhivezi si ca sa fi sigur fa asa). Poti sa iti descarci si Photoshop ca nici el nu le are :)), trebuie sa le adaugi tu.

Încearcă să scrii cu diacritice textul de pe afis.

Bafta
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Postby Nutu2000 » 25 Jun 2011, 16:55

Salut! Îmi cer scuze că revin așa târziu dar nu prea am avut timp ca să mă mai ocup de afiș.
După cum am spus mai sus, am pus afișul la mine în liceu. Ca prima dovadă aduc imaginea asta și asta. Varianta afișului pus este asta.

@andreiandreiq mulțumesc mult pentru că mi-ai spus cum sa pun fonturile, asta chiar nu știam. Cât despre Photoshop l-am luat fiindcă PhotoFiltre Studio nu-mi acceptă diacriticele.
3p / 1 votes
Just me, Nuțu2000.
Nutu2000
Bit

Postby andreiandreiq » 26 Jun 2011, 04:02

@andreiandreiq mulțumesc mult pentru că mi-ai spus cum sa pun fonturile, asta chiar nu știam. Cât despre Photoshop l-am luat fiindcă PhotoFiltre Studio nu-mi acceptă diacriticele.

Pentru nimic, mă bucur că te-am putut ajuta. Sper că o să te descurci în Photoshop, e destul de complicat(simplu) dar face o treaba de minune dacă ști să îl manevrezi. (Legat de PhotoFiltre Studio, dacă nu poți băga diacriticele încearcă să dai un copy-paste la un text care are diacritice să vezi ce se întâmpla. Sau poți să le construiești tu, dacă ai răbdare(nu iți sugerez să faci asta :)) ))

In ceea ce privește afișul, bravo! :)>- Si eu am vrut să pun la mine în liceu, dar nu dura mult și era plin cu zmângălituri și cu "expresii" 8-| foarte frumoase, de aceea am renunțat la idee.
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Postby Nutu2000 » 26 Jun 2011, 23:17

Mulțumesc! Legat de partea cu "expresiile" încântătoare, și la mine e la fel (copii din ziua de astăzi sunt sălbatici :-S ). La câteva zile după ce am pus afișul deja l-au rupt, dar nu-i nici o problema, pot să pun altul ca e ușor de scos la imprimantă.

Iar despre PhotoFiltre Studio, nu merge să pun diacriticele în niciun fel. Programul iți dă voie să inserezi caractere speciale (are o opțiune gen Word care îți permite să faci asta), dar în caseta de text... nu apare :-?? , apar doar literele din alfabetul englez, și nimic altceva.
0,0p / 0 votes
Just me, Nuțu2000.
Nutu2000
Bit

Postby noobakaflo » 27 Jun 2011, 01:31

Foarte tare initiativa! A rezistat cateva zile ?? Ohooo deja e mult.. la mine in liceu... :))
0,0p / 0 votes
noobakaflo
Bit

Status: 1

Postby Skyllful » 31 Dec 2011, 15:07

Stiu ca a trecut mult timp de la "nasterea" topicului, dar am dat astazi peste el si m-am gandit sa fac si eu un afis, si dupa o inspiratie de *-:) moment, am facut acest afis.... sper sa va placa... http://imageshack.us/f/577/afisl.png/
0,0p / 0 votes
Nu lua viata prea in serios, oricum nimeni nu a reusit sa iasa viu din ea...
Skyllful
Bit

Status: 0

Postby Cosmin_NTG » 31 Dec 2011, 16:41

Este destul de interesant, mie unul imi place. Singurul aspect care ii lipseste este link-ul site-ului (http://www.bitcell.info). Spun asta pentru ca un om oarecare, atunci cand observa acest afis, poate nu stie ca este vorba de un site sau daca isi da seama de acest lucru, se poate sa nu puna domeniul corect (.info), majoritatea site-urilor avand domeniul .com.
P.S. Nu cred ca ar strica sa scrii cu diacritice acele mici texte (si nu numai).
P.S. 2: Cred ca ar fi ok sa pui acel "slogan", respectiv (BitCell - your IT power source) un pic mai jos pentru se formeaza acolo un contrast rosu-negru-alb un pic cam deranjant. In rest e ok.
P.S.3: Sper sa nu te superi pe mine pentru aceste observatii. :D.
0,0p / 0 votes
Cosmin_NTG
Byte

Postby Skyllful » 01 Jan 2012, 00:26

Cosmin_NTG wrote:Este destul de interesant, mie unul imi place. Singurul aspect care ii lipseste este link-ul site-ului (http://www.bitcell.info). Spun asta pentru ca un om oarecare, atunci cand observa acest afis, poate nu stie ca este vorba de un site sau daca isi da seama de acest lucru, se poate sa nu puna domeniul corect (.info), majoritatea site-urilor avand domeniul .com.
P.S. Nu cred ca ar strica sa scrii cu diacritice acele mici texte (si nu numai).
P.S. 2: Cred ca ar fi ok sa pui acel "slogan", respectiv (BitCell - your IT power source) un pic mai jos pentru se formeaza acolo un contrast rosu-negru-alb un pic cam deranjant. In rest e ok.
P.S.3: Sper sa nu te superi pe mine pentru aceste observatii. :D.

Vorbesti serios?? :O sa ma supar pentru ca ti-ai spus parerea? sa ma supar pentru putina critica constructiva? sa ma supar pentru ca mi-ai atras atentia asupra catorva greseli? nu, chiar m-ai facut sa zambesc si sa repar greselile (sire)... http://imageshack.us/photo/my-images/46/afisx.png/
0,0p / 0 votes
Nu lua viata prea in serios, oricum nimeni nu a reusit sa iasa viu din ea...
Skyllful
Bit

Status: 0

Next

Return to Promovare forum