In cazul in care nimeni nu este dispus s-o rezvolve gratis (nici nu as accepta asa ceva - doresc un program functional), sunt dispus sa platesc cat este nevoie.
Problema sta in felul urmator:
- am un fisier cu string-uri, un string pe fiecare linie a fisierului, insa sunt in jur de 20-30 de mii de string-uri.
- string-urile sunt in felul urmator - airgdsddsa, howtoplaydkjsdsa, etc
Ceea ce-mi doresc este ca acest program sa-mi creeze un nou fisier, insa acesta sa contina doar string-urile care contin doar cuvinte de dictionar, spre exemplu - desi airgdsddsa contina cuvantul air, nu contine DOAR cuvinte de dictionar. howtoplaydskdsadsa, desi contine cuvintele how to play, nu contine doar cuvinte din dictionar.
Daca as avea spre exemplu string-ul in fisier, pe o linie - howtplaygolf ar trebui ca in fisierul 2 sa apara pe un rand cuvintele split-uite, desfacute how to play golf.
M-am documentat si in PHP/scripting/cu baza de date ar dura mult si sunt zeci de mii de cuvinte in dictionar si zeci de mii de string-uri in fisier si nu ar trebui sa ia mai mult de cateva ore toate procesarea, mai mult sau mai putin.
Am descoperit ca ar putea fi cumva bagat cu C#/C++ dictionarul in RAM si verificat mult mai repede, insa nu am idee.
Are cineva idee cum sa faca acest program? Daca este nevoie pot dispune si de un server de test/viteza/procesor pentru teste. Plata va fi pe masura. As face acest program singur, insa mi-ar lua prea mult si nu s-ar merita cantitate/timp.
p.s.: am incercat pe diverse site-uri de specialitate, insa nu am incredere ca cineva ar putea rezolva algoritmul corect si nu vreau sa pierd bani degeaba cu indieni/pakistanezi/programator care nu stiu.
Astept ajutor baieti!
Welcome to BitCell. Click here to register !