Cand am inceput proiectul Allegro se afla la versiunea 4.2.2, acum a ajuns la versiunea 5, o schimbare majora, incompatibila cu 4.2.2. Asta inseamna ca va trebui migrat si codul actual din cele 3 utilitare ca sa fie up to date. Probabil mare parte a codului va ramane la fel insa, am incercat sa nu incurc logica cu grafica, deci sa speram ca tranzitia va fi more or less flawless.
Evident, totul se va petrece in mod organizat, exact ca intr-un real-life project, nu sunt necesare cunostinte de Allegro pentru ca exista clase/zone in proiect care nu se bazeaza pe Allegro. Ideal, sper sa formam o echipa de cel putin 3-4 oameni, din care sa fie cineva care isi poate asuma raspundere pe commit-uri, organizare de proiect, ideal cineva care a mai facut asta in proiecte comerciale (morpheus?).
Cam atat pentru inceput, e mai mult un sondaj de opinie, sa vad cine e interesat. CIne cunoaste proiectele probabil stie ca e prea mult pentru un one-man job cu full-time job

Pentru ceu care nu stiu despre ce e vorba:
Allegro skeletal animation system
Allegro map editor / collisions layer
A* algorithm implementation (harta facuta cu editorul)
Allegro particle editor
Si un link la una din primele versiuni ale editorului aici, insa codul in varianta finala a evoluat foarte mult, dar trebuie sa "sap" dupa arhive...
Welcome to BitCell. Click here to register !