AngryBirds - gratuit pe internet

Aici găsiți știri din zona IT.

AngryBirds - gratuit pe internet

Postby smith » 13 May 2011, 22:17

Vești bune pentru fanii jocului de la Rivo Mobile: AngryBirds. Jocul este acum disponibil gratuit în Chrome Web Store: link

Utilizatorii Chrome pot downloada o variantă pre-release.

Echipa Angry Birds wrote:Acest release este doar o variantă Beta a jocului, iar până acum avem 63 de nivele din jocul original disponibile și 7 nivele speciale "Chrome". Lucrăm pentru a porta cât mai multe nivele pe Chrome și plănuim să introducem feature-ul "Mighty Eagle" în joc, fiind un serviciu contra cost.

Nu folosești Chrome? Nicio problemă. Poți merge la adresa http://chrome.angrybirds.com/ pentru a te juca versiunea web.

Personal, l-am testat pe Chrome, Firefox, Safari și IE8 - pe Safari și Firefox parcă nu rulează la fel de bine ca și pe Chrome, iar pe IE8 nu merge decât dacă se instalează un plugin.

sursa: pcworld.com
1p / 1 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Re: AngryBirds - gratuit pe internet

Postby DarkByte » 17 May 2011, 10:46

Nice ! Pacat ca (la mine, cel putin) se incarca destul de greu...

Oricum, sa vina si celelalte versiuni :D (asta e prima versiune - cea standard - din cate stiu eu), iar pe mine ma tenteaza Angry Birds - Rio :D
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Re: AngryBirds - gratuit pe internet

Postby andreiandreiq » 17 May 2011, 16:27

Fainut jocul, dar și la mine se încarcă destul de greu (vorbesc de versiunea web), am încercat pe Firefox si Chrome. Parca pe Chrome se mișca un pic mai bine.
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Status: 33.33

Return to Știri