Bine v-am gasit.
Ma numesc "begood", sunt pasionat de fizica, informatica, matematica, electronica, criptografie, mecanica cuantica, psihologie, securitatea in general, chimie organica/anorganica si multe altele.
Caut si gasesc "patterns" (tipare) in tot ce vad, tot ce aud, sunt obsedat de numere prime si numarul pi.
Ah, si citesc oamenii dintr-o miscare.
Cateva teme ce ma atrag (fara o ordine anume): algoritmii hash, rainbow tables, coliziuni, EMP bombs, antene, spy gadgets, psihologia maselor (aplicata in advertising spre exemplu), optimizarea algoritmilor, optimizari pe cpu, gauri negre, limitele mele fizice, supravietuire in conditii extreme, computere si algoritmi cuantici, nanotehnologie, biochimie, tehnologie de varf, holografie, laseri, compresie video, algoritmi de compresie fractala, exra-dimensiuni spatiale, quantum entanglement ... cam atat imi vin in minte acum.
Imi petrec timpul liber in felul urmator : culturism, inot, jogging, in pat cautand reguli pentru numere prime, citind si studiind carti si website-uri despre psihologie, prin oras / in afara orasului cu bicicleta cu prietenii, film, bere nefiltrata timisoreana, la un ceai de filosofie pe diverse teme cu prietenii si/sau familia.
Organizez sedinte de brainstorming pe diferite teme.
Sunt multi-tasking sau mono-tasking dupa caz.
Imi place sa fiu la curent cu cele mai noi informatii din aria mea interese.
Muzica non-stop.
Rabdare. Multa.
Cunostinte avansate in domeniul IT : asm/c/c++/java/php/mysql/javascript/ruby/perl/python
Folosesc si linuxul, dar nu pot sa zic ca ma atrage intr-un mod deosebit, am dezvoltat programe in c pe el. Stiu scripting la greu.
Welcome to BitCell. Click here to register !

)
dar poate avea si 19 daca imi amintesc eu ceva ceva din trecut
.