BitCell-videos

Aici găsim metode de a promova forumul.

BitCell-videos

Postby andreiandreiq » 16 Jun 2010, 13:20

I'm back >:) with something new... Din plictiseala aseara si azi dimineata (sunt cam plictisit in ultima vreme...se vede ca ii vacanta ) m-am gandit sa fac ceva pentru forum. Initial primul "filmulet" arata diferit...dar ca de obicei cineva trebuia sa aibe niste sugestii (DarkByte) asa ca varianta finala e si meritul lui :P (daca va deranjeaza bass-ul de la sfârșit sa il luati la rost pe Dark nu pe mine :D ).

O sa mai revin si cu altele cand mai am idei si timp liber. Puteti folosi "filmuletele" pentru alte clipuri, filmulete sau stiu eu ce...

Sper sa va placa si va invit si pe voi sa faceti...

PS. Aratati "filmuletele" si prietenilor,rudelor sau puteti sa le postati oriunde altundeva etc. ca sa se adune mai multe vizualizari.

4p / 2 votes
Last edited by andreiandreiq on 16 Jun 2010, 16:51, edited 2 times in total.
Image
andreiandreiq
Word

Status: 33.33

Re: BitCell-videos

Postby DarkByte » 16 Jun 2010, 13:21

Good job :)

O sa te contactez cand mai fac filmulete pentru BitCell :D
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Postby smith » 16 Jun 2010, 14:19

... sunt relativ uimit :))
Bravo!

In ce le faci? After effects, ceva?

LATER EDIT:

As avea niste sugestii. Daca ai optiunea de a folosi particule, ar fi interesant daca logo-ul (bateria aia) ar aparea dupa ce niste particule s-ar aduna sa o "reconstruiasca".

1. Initial blank screen
2. Apar particule din dreapta sa zicem
3. Bateria incepe sa se "reconstruiasca" din partea stanga, putin cate putin
4. Cand bateria s-a reconstruit, ar fi interesant un efect de flash (lumina alba rapida peste tot cadrul) si apoi jos sa apara linkul catre forum.

Poate cer cam multe, dar nu ma pot abtine :">
0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Postby andreiandreiq » 16 Jun 2010, 17:00

@smith:
Da, in After Effects CS3 (cam prost ca nu are multe plug-in-uri :)) Abia am gasit ceva si inca nu le am pe toate...
1. O sa incerc sa iti fac pe plac... faza cu "reconstruiasca" o sa incerc sa o fac... sper sa imi iasa ceva, si legat de flash-ul ala nu stiu daca o sa pot (lucrez in After Effects de mai putin de o saptamana, inca nu stiu atatea).
2. Da, ceri cam mult... zic asta pentru ca PC-ul meu o sa "moara" :))... prea putin RAM si CPU like shit.
Oricum incerc sa fac ceva.

P.S. Smith, daca mai treci pe aici ... zi-mi si mie de ce esti "relativ uimit" ;)
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Postby smith » 16 Jun 2010, 18:07

Uimit, pentru ca creeaza o imagine destul de profesionala forumului.
Relativ, pentru ca stiu ca sunt facute dupa niste tutoriale...
0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Postby andreiandreiq » 18 Jun 2010, 14:06

@smith:
Dupa cum am promis am incercat sa iti fac pe plac... am incercat daca iti place bine daca nu tot bine.
Vreau pareri si de la restul.

PS. Smith vreau parerea ta.

0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Postby emi » 18 Jun 2010, 20:50

Vreau pareri si de la restul.

Ce ai facut arata foarte bine. Aproape de nivel profesional. Felicitari.
0,0p / 0 votes
emi
Byte

Status: 18

Postby andreiandreiq » 24 Jun 2010, 14:23

0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Postby Dexter » 25 Jun 2010, 14:22

Am făcut şi eu o animaţie, în OpenGL :D. Vedeţi dacă puteţi să o convertiţi în format video. Animaţia poate funcţiona şi în sens invers (ţinând apăsată tasta minus). Pentru a schimba imaginea, înlocuiţi fişierul bitcell.raw cu o imagine în format RAW, de dimensiunea 256x256 (RGB interleaved, 24 biţi).

Taste de control:
R - Reluarea animaţiei
+/- - Schimbarea vitezei / inversarea sensului animaţiei.
Spaţiu - Pauză
Bitcell - logo animation.zip
(66.91 KiB) Downloaded 41 times
0,0p / 0 votes
Dexter
Word

Status: 44.5

Postby Nutu2000 » 30 Apr 2011, 22:34

andreiandreiq, super filmele facute de tine. Bravo! La cel de-al doilea filmulet ai putea lua in considerare (asta daca mai poti) sa adaugi la sfarsit si o 'imagine' in care sa apara adresa forumului "www.bitcell.info". Iar la amandoua daca ai mai putea sa mai lasi un pic de timp inante de final ar fi super tare, fiindca se termina prea brusc si la orice filmulet e mai bine sa lasi mai mult timp la sfarsit decat sa se termine brusc (ma refer la cele doua fimulete din primul post).

Dexter, animatia facuta de tine e grozava si ea. Poate poti sa o faci sa se 'miste' repede si sa o salvezi in alt format ca sa poata fi introdus pe un site web ca un banner findca una e sa pui un filmulet pe o pagina intru-un site si alta e sa pui un banner pe toate paginile unui site, iar animatia aia e mai potrivita pentru un banner fiindca are cativa kb.
0,0p / 0 votes
Just me, Nuțu2000.
Nutu2000
Bit

Status: 4

Postby andreiandreiq » 01 May 2011, 00:04

@Nutu2000: Mersi pentru aprecieri, dar nu mai pot sa modific nimic, nu mai am proiectele salvate pe PC, le-am pierdut in urma unor probleme cu PC-ul (topicul asta are aproape 1 an :d ).
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Postby Nutu2000 » 01 May 2011, 00:09

Stiu ca topicul are un an, de asta am si spus pe undeva "asta daca poti" si mai stiu si cum e cu problemele cu PC-ul (am avut si eu destule). Oricum eu am incercat.
0,0p / 0 votes
Just me, Nuțu2000.
Nutu2000
Bit

Status: 4

Return to Promovare forum