În cadrul acestei întâlniri, s-a votat adoptarea ultimului draft (03-2010) cu specificațiile C++ ca noul standard post C++03. Dacă totul decurge normal, C++ 2011 va fi oficial anunțat implementat în jurul lunii August a acestui an.
Deși releasul este programat pentru luna August, multe compilatoare precum VC și GCC (încă de la versiunea 4.3) au implementat timpuriu specificațiile din draft-uri astfel încât, articolele finale vor fi repede integrate în implementări finale ce se vor traduce în compilatoare full c++0x scoase pe piață "lafel de repede" ca și fișele tehnice ale limbajului.
Închei știrea cu o notă de subsol culeasă dintr-un articol prezent într-un blog consacrat legat de acest subiect :
C++ Soup! wrote:That said though it should be a good time right about now to be a C++ developer and/or someone looking to learn C++ as a programming language for the future. Especially now that machines will be much more powerful and the parallel/concurrent computing practices will infiltrate not only the server-based applications but also the handhelds, C++11 is poised to be the language that delivers on the promise of mainstream concurrent/parallel programming.

P.S: Personal, mă simt ca un copil uitându-mă într-o vitrină de dulciuri și zăbălind doar doar voi ajunge să am proverbialele dureri de burtică! Can't wait!
Welcome to BitCell. Click here to register !

)
Totusi, abia in 2011 sa se implementeze... In fine, e bine si asa.