C# - obiect special

.NET este un framework software care rulează pe sistemele de operare din gama Windows.
Acest framework include o librărie mare cu soluţii pentru problemele des întâlnite de programatori. Aici vorbim despre C#, J#, VB.NET, ASP.NET, DELPHI.NET etc.

C# - obiect special

Postby coddo » 17 Apr 2011, 19:43

Salutari tuturor ! Se pare ca n-am mai postat pe aici de cam 1 an, ma scuzati de inactivitate :).

De data aceasta vin cu o intrebare mai ciudata, tot incerc sa rezolv problema asta de cateva zile si se pare ca nu reusesc sa gasesc raspunsul. La concursul national CIA C# mi se cere anul acesta sa fac un asistent technico-didactic (program care sa ajute profesorul sa-si proiecteze si sa-si prezinte lectiile).
Eu vreau sa fac o fereastra care sa contina un obiect special (gen rich text box) dar care sa ma lase sa introduc si sa editez text sau imagini la liber. De exemplu, rich text box-ul ma lasa sa introduc imagini sau text si sa le editez, dar ma lasa doar din fisiere .rtf sa le incarc sau salvez, iar daca eu vreau sa am imagini alaturi de text, nu am posibilitatea sa le editez liber: size, resize, sa schimb locatia pe foaie sau sa editez modul de text wrapping.

Are cineva o idee de ceva extensie/add-on pentru microsoft visual studio 2008 (pentru C#) care sa imi permita sa folosesc un astfel de obiect care are capacitatile descrise mai sus ? Eu m-am gandit sa integrez cumva interfata de editare de la word sau microsoft paint in fereastra sub forma unui obiect, dar nu prea am idee cum si nici nu stiu daca se poate.

Astept un raspuns cat de repede posibil pentru ca nu mai am foarte mult timp la dispozitie ca sa finalizez programul :D.

Multumesc anticipat,
coddo
0,0p / 0 votes
My website: https://plus.google.com/u/0/115896806349791584340/posts
日本の文化や言語を学習事は正しい事です!
coddo
Bit

Status: 0

Re: C# - obiect special

Postby smith » 18 Apr 2011, 01:08

Am split-uit topicul deoarece asta este altă problemă fața de cea veche (și a trecut un an or smth...)
Nu prea înțeleg ce capacități noi trebe să aibă obiectul ăsta? Îmi poți da mai multe exemple sau un exemplu mai concludent?
0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Re: C# - obiect special

Postby coddo » 18 Apr 2011, 01:20

Imi trebuie un obiect care sa se comporte exact ca Word-ul din Office. Sa ma lase sa adaug text si imagini si sa le pozitionez si editez cum vreau eu in acel document. Vreau si sa am posibilitatea de a salva intr-un fisier .doc sau sa deschid in obiect continutul unui fisier .doc.

Sorry, dar mai multe detalii decat atata chiar nu am ce sa dau :D.
0,0p / 0 votes
My website: https://plus.google.com/u/0/115896806349791584340/posts
日本の文化や言語を学習事は正しい事です!
coddo
Bit

Status: 0

Return to .NET