Celluon - EvoMouse

Ai aflat ceva nou despre calculatoare ? Aici e locul în care să ne spui și nouă.

Celluon - EvoMouse

Postby DarkByte » 18 Mar 2011, 17:00

Articol: Celluon EvoMouse

V-ati cumpara o chestie de asta ? Eu da !

Credits: Insane
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Re: Celluon - EvoMouse

Postby Dieliric » 18 Mar 2011, 19:17

Eu nu as renunta la soricelul meu, e mai simplu de manuit cand il ai in mana decat atunci cand folosesti suprafata plata a biroului (un touchpad cu laser). Cei care isi vor cumpara mouse-ul asta sa isi cumpere si tastatura - ea face pereche foarte buna cu mouse-ul asta.
0,0p / 0 votes
"Nu spun ca nu stiu ci nu stiu inca"
Dieliric
Bit

Status: 7

Postby noobakaflo » 18 Mar 2011, 23:35

Interesant, dar nu as cumpara asa ceva... Dupa cateva zile de joaca as reveni cu siguranta la vechiul soarece...
0,0p / 0 votes
noobakaflo
Bit

Status: 1

Postby v0id » 19 Mar 2011, 01:22

Garantat nu, din urmatoarele motive:
1. Nu-mi place ideea de "touch pad" ca sa zic asa :) Si la un laptop daca ma pui si n-are legat un mouse, in maxim 5 minute imi vine sa-i dau shut down - cu pumnul.
2. Dupa cum vad eu acolo, suprafata pe care "bate" chestia aia nu e prea mare, deci cred ca in rezolutie 1920x1080 mori incet pana ajungi dintr-o parte in alta a ecranului.
3. Garantat cu asta nu faci gaming mai mult de 10 minute ca-ti ia foc degetul.

Traiasca mouse-ul meu cel optic A4Tech cu fir, de 20 RON bucata ;)
0,0p / 0 votes
A good coder is never on holiday - he may be working on a different machine, that's about as far as it gets.
v0id
Word

Status: 42.5

Postby andreiandreiq » 19 Mar 2011, 09:09

Idem v0id, tot mouse-ul clasic mi se pare mai eficient :p.
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Status: 33.33

Postby smith » 19 Mar 2011, 12:25

Cred că aș muri lângă el dacă n-aș simți butoanele tastaturii de sub mâini.
Ca să fiu mai tolerant, poate l-aș testa ca și mouse o vreme... îs curios cum se comportă.
0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Postby Cosmin_NTG » 19 Mar 2011, 18:04

Eu personal l-as cumpara (desigur daca as fi dispus din punct de vedere financiar) pentru ca este ceva inovativ. Si mai mult de atat, de acum inainte, vor aparea mult mai multe chestii din astea, unele chiar mai complexe si mai inovative, asa ca vom fi nevoiti sa ne cumparam asa ceva pentru ca odata si odata se va strica "soricelul meu". Conceptiile normale si corecte, cred eu, potrivit carora "e mult mai bun mouse-ul clasic" tin de obisnuinta. Odata ce vom "experimenta" cu siguranta vom observa eficienta si inovativitatea acestuia. :D
0,0p / 0 votes
Thinking about solutions is better than thinking about problems
Cosmin_NTG
Byte

Status: 10

Postby v0id » 19 Mar 2011, 22:18

Normal, trebuie ca lucrurile sa evolueze. Totusi, eu unul ma astept ca ceea ce apare azi sa fie mai bun din absolut toate punctele de vedere decat ceea ce exista ieri. Nu sunt convins ca e cazul cu acest mouse.

Si daca tot vorbim de chestii inovative, mi-am amintit de un filmulet pe care l-am vazut recent. Nu stiu in ce topic ar fi mai indicat sa-l pun, asa ca-l "trantesc" aici - A Day Made of Glass.
Cam cata paine mai trebuie sa mancam pana se vor realiza toate astea? :D
0,0p / 0 votes
A good coder is never on holiday - he may be working on a different machine, that's about as far as it gets.
v0id
Word

Postby DarkByte » 19 Mar 2011, 23:03

Foarte tare filmuletul !
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Postby andreiandreiq » 20 Mar 2011, 07:51

Foarte tare (interesant), dar o să mai mâncam pâine mult și bine pâna o să vedem așa ceva în viaţa de zi cu zi.
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Status: 33.33

Postby Cosmin_NTG » 20 Mar 2011, 10:58

Cu siguranta ar dura ceva pana cand o sa vedem asa ceva in viata de zi cu zi, dar nu foarte mult. O mica observatie la "Totusi, eu unul ma astept ca ceea ce apare azi sa fie mai bun din absolut toate punctele de vedere decat ceea ce exista ieri.". Pai e posibil asa ceva? Cel putin, judecand dupa rationamentul meu, lucrurile trebuie sa evolueze treptat nu?
0,0p / 0 votes
Cosmin_NTG
Byte

Postby v0id » 20 Mar 2011, 12:12

Pai nici nu ma astept ca lucrurile sa evolueze altfel decat treptat. Aici insa intram pe taramul subiectivismului - "evolutie treptata" pentru mine inseamna ceva, pentru altii inseamna altceva.

Pentru mine, evolutie inseamna ca o generatie noua sa fie macar cu un pas inainte fata de generatia veche. Insa din cate am vazut eu in filmuletul postat de DarkByte, in cazul acestui mouse avem un pas inainte, doi inapoi. Pasul inainte este reprezentat de concept. Pasii inapoi tin de "usability" - vezi motivele #2 si #3 din postul meu anterior (motivul #1 este unul subiectiv, deci nu-l invoc).
Si cand ne gandim ca e vorba despre un mouse, nu despre procesoare sau "rocket science", parca nu suna prea bine. Aici insa intervine din nou subiectivismul din partea end user-ului. Unii il vor cumpara pentru ca reprezinta un concept inovator si nu prea conteaza altceva pentru ei. Altii nu-l vor cumpara pentru ca pur si simplu nu li se pare ca le va imbunatati "the PC experience". Dimpotriva, in acest caz particular poate chiar o va inrautati. Eu sunt in a doua categorie, clar.

Gata ca vorbesc ca unul de la departamentul de marketing, lucru care nu ma caracterizeaza :)
0,0p / 0 votes
v0id
Word

Postby Cosmin_NTG » 20 Mar 2011, 13:32

Interesanta argumentare. De fapt, interesanta opinie. :)
0,0p / 0 votes
Cosmin_NTG
Byte

Postby begood » 20 Mar 2011, 14:15

Sa lovesc cu degetele in masa doar ca-i mai "nou" mouse-ul ? No way.
Bataturi ?
Dureri la mani si incheieturi ?

Ganditi-va cand faci drag, pe masa, ce fain suna cand freci degetele pe lemn / plastic.
0,0p / 0 votes
begood
Bit

Status: 0

Return to Noutăți din lumea hardware