Pai nici nu ma astept ca lucrurile sa evolueze altfel decat treptat. Aici insa intram pe taramul subiectivismului - "evolutie treptata" pentru mine inseamna ceva, pentru altii inseamna altceva.
Pentru mine, evolutie inseamna ca o generatie noua sa fie macar cu un pas inainte fata de generatia veche. Insa din cate am vazut eu in filmuletul postat de DarkByte, in cazul acestui mouse avem un pas inainte, doi inapoi. Pasul inainte este reprezentat de concept. Pasii inapoi tin de "usability" - vezi motivele #2 si #3 din postul meu anterior (motivul #1 este unul subiectiv, deci nu-l invoc).
Si cand ne gandim ca e vorba despre un mouse, nu despre procesoare sau "rocket science", parca nu suna prea bine. Aici insa intervine din nou subiectivismul din partea end user-ului. Unii il vor cumpara pentru ca reprezinta un concept inovator si nu prea conteaza altceva pentru ei. Altii nu-l vor cumpara pentru ca pur si simplu nu li se pare ca le va imbunatati "the PC experience". Dimpotriva, in acest caz particular poate chiar o va inrautati. Eu sunt in a doua categorie, clar.
Gata ca vorbesc ca unul de la departamentul de marketing, lucru care nu ma caracterizeaza
A good coder is never on holiday - he may be working on a different machine, that's about as far as it gets.