Cercetasi

C/C++ este un limbaj multi-paradigmă de nivel mediu, orientat pe obiecte, folosit pe scară largă în industria software datorită echilibrului dintre viteză şi complexitate. Dacă ai nelămuriri în legătură cu acest limbaj sau vrei să ne înveți ceva chiar tu, intră aici.

Cercetasi

Postby adrianav500 » 13 Jan 2012, 14:46

Buna,am incercat sa fac cercetasi,am cerut ajutor de la clasa a 6-a dar nu au stiut.Ma puteti ajuta va rog?

La concursul de cercetaşi vor participa elevi din n judeţe. Pentru fiecare judeţ elevilor le-au fost desemnate numere de ordine consecutive. Se cunosc numărul primului si al ultimului elev din fiecare judeţ. Organizatorii au selectat pentru proba “aprinderea focului” concurenţii cu numere ce se regăsesc în toate judeţele.
Precizaţi numerele de ordine ale elevilor care au fost selectaţi la proba mai sus menţionată. În cazul în care nu există concurenţi la probă, directorul va anunţa suspendarea acestei probe prin mesajul “Suspendare”.

Date de intrare

Fişierul concurs.in conţine pe prima linie numărul n, apoi perechi de numere, câte două pe un rând, separate prin câte un spaţiu, care reprezintă numărul primului, respectiv al ultimului elev din fiecare judeţ.

Date de ieşire

În fişierul concurs.out se vor afişa numerele de ordine ale elevilor de la proba “aprinderea focului” cu câte un spaţiu între ele si mesajul “Suspendare” în cazul în care nu există concurenţi

Restricţii şi precizări
0 < n < 30
Exemplu 1
Concurs.in Concurs.out Explicaţie
3
5 10
4 11
2 9 5 6 7 8 9 Sunt 3 judeţe participante ai căror elevi au următoarele numere de ordine{5,6,7,8,9,10}{4,5,6,7,8,9,10,11}{2,3,4,5,6,7,8,9}Elevii participanţi la proba “aprinderea focului” sunt{5,6,7,8,9}
Exemplu 2
Concurs.in Concurs.out Explicaţie
2
8 10
3 6 Suspendare Sunt 2 judeţe participante ai căror elevi au următoarele numere de ordine{8,9,10}{3,4,5,6,7}

Uitati codul meu:
[code][/code]
#include <fstream.h>
#include <math.h>
int main()
{
ifstream eric("cercetasi.in");
ofstream erico("cercetasi.out");
long n,i,j,v1[31],v2[31],vec[269]
eric>>n;
for (i=1;i<=n;i++)
eric>>v1[i]>>" ">>v2[i];