Salut. Pe 20 luna aceasta va avea loc un eveniment care imi va marca substantial starea de spirit pe care o voi trai in decursul acestor sarbatori. E finala concursului de cultura generala din liceul meu. Sa incep cu inceputul: anul trecut au fost organizate mai multe etape ale unui concurs de cultura generala. De la o etapa la alta treceai daca aveai un anumit punctaj. Eu am reusit intr-un mod miraculos sa ajung in finala. Aceasta finala va fi destul de importanta caci realizarea ei se face intr-un cadru oficial (toti profesorii vor fi in public). Structura concursului este urmatoarea: este proiectat un program sub forma unui tabel in care fiecarei coloane ii corespunde un domeniu (stiinte, arte, muzica si film...) iar fiecarei linii ii corespunde un punctaj care indica complexitatea intrebarii. Participantul trebuie sa aleaga domeniul si punctajul. Apoi va aparea intrebarea cu 4 variante de raspuns. Exista si variante ajutatoare: 50/50, intreaba un profesor (si cam atat din cate imi amintesc eu). Am 5 adversari (adica 5 participanti) dintre care 4 sunt fete (sunt specializarea filologie) si 1 este baiat (specializare matematica-informatica, ca si mine).
As vrea de la voi opinii. Opinii legate de atitudinea pe care trebuie sa o adopt, stiu eu...ceva "tips and tricks" asta in caz ca a mai participat cineva la un astfel de concurs; in orice caz opinii. Cu sintagma "tips and tricks" ma refer la o tehnica de alegere a intrebarilor sau ceva de genul, sa nu se inteleaga altceva.
P.S. Am apelat la voi pentru ca am certitudinea ca exista cineva aici care ma va ajuta.
P.S. 2: Acesta este site-ul liceului http://liceubolintin.com asta in caz ca vrea cineva sa se convinga de existenta concursului.
P.S. 2: Multumesc.
Welcome to BitCell. Click here to register !
! 
. Multumesc pentru sfat.
(scria Cosmin la poza asta