Salutări și scuze de întârziere, am fost concentrat pe alte lucruri și am cam uitat că acest concurs s-a încheiat și că trebuia să anunț câștigătorul. Din păcate, nici unul din programele postate nu este corect în totalitate, deși, în principiu, cam toți ați fost pe ideea bună (nu am analizat toate codurile pentru că nu am avut timp, dar cam așa părea din ceea ce ați afișat). Demn de menționat este faptul că programul lui cata45 este singurul care funcționează corect cu numerele naturale - toți ceilalți ați omis acest caz banal din păcate.
În continuare, puteți vedea testul pe care programul vostru l-a interpretat greșit (câte unul singur este afișat pentru fiecare participant, chiar dacă a greșit mai multe):
- cata45: 777.3337737
- DarkByte: 22.333
- Eni4ever: 7
- Payne: 7
- Sharky: 777.3337737
Criteriul după care am ales câștigătorul (soluțiile fiind incorecte) a fost flexibilitatea: mi-a plăcut că a încercat să ridice ștacheta, programul lui returnând rezultatul corect pe numere oricât de lungi atâta timp cât nu sunt naturale. Felicitări
eni4ever!
Ca și fapt divers, următoarea alegere ar fi fost programul lui cata45, care s-a comportat foarte bine (până la un anumit punct).
Pentru studiu, aveți sursele în arhiva atașată.
Felicitări tuturor! Mâine veți primi cu toții punctele câștigate - acum sunt prea obosit și mi-e prea lene. Până când câștigătorul va posta noua temă, aruncați un ochi și pe
celălalt concurs.
Atenționare pentru payne și cata45: data viitoare încercați să respectați condițiile impuse în problemă. Dacă în enunț scrie foarte clar din ce fișier se va realiza citirea și în ce fișier se va afișa rezultatul, gândiți-vă că probabil cel care a propus-o avea de gând să evalueze totul automat și nu avea în plan să facă pentru fiecare program câte un evaluator!