Convertor documente

Ai probleme cu Windows? Ai intrebări legate de el ? Întreabă-ne și-ți vom răspunde.

Convertor documente

Postby DarkByte » 01 Sep 2010, 12:13

Mi-am cumparat recent un iRiver Story, care cunoaste, teoretic, o gramada de formate de carti - doc, pdf, epub, cbz si altele.

Problema mea e ca nu toate sunt repaginate bine. Din cate am observat, formatul care functioneaza cel mai bine este .epub ... asa ca m-am apucat sa-mi convertesc cartile in .epub.

Din pacate, desi am incercat mai multe softuri, niciunul nu a fost indeajuns de bun pentru ce am eu nevoie. Ca exemplu, Calibre - desi a convertit bine documentul (se vedea ok in viewerul lui Calibre), e-book reader-ul nu mi-a afisat bine diacriticele (caracterele Unicode, pentru a generaliza). Calibre are o optiune de convertire a caracterelor unicode in caractere ASCII - dar in acel moment mi-a convertit si liniuta de dialog in caracterul "Z". Am rezolvat problema asta, oarecum, prin inlocuirea liniutei respective cu o cratima normala (Office baga liniuta aia mai lunga de dialog), dar nu o sa ma apuc sa convertesc sute de carti manual.

Deci, stie careva un convertor bun de documente, care sa poata converti din .doc, .rtf, .pdf si .lit >>> .epub ?

Multumesc anticipat.

P.S. as prefera un program, nu un site. Evident, un program care sa stie converti mai multe documente deodata (batch mode).
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Re: Convertor documente

Postby RaverX » 01 Sep 2010, 13:03

Auto Kindle Converter
Mobipocket Reader
0,0p / 0 votes
RaverX
Bit

Status: 0