De cand am inceput sa-l folosesc, desktop-ul si taskbar-ul din Windows-ul meu sunt goale si ca urmare, nu mai e nevoie ca taskbar-ul sa aiba doua randuri (da, am multe shortcut-uri pentru ca sunt cam lenes
). Problema e ca de cand l-am facut sa aiba un singur rand, ceasul din systray imi afiseaza doar ora, nu si data, asa cum era inainte. Evident, Microsoft nu a gasit de cuviinta sa introduca niste optiuni pentru ceasul ala amarat nici macar in Windows 7, pe care eu il am instalat acum 
M-am apucat sa caut metode pentru a customiza ceasul din systray-ul Windows-ul si am dat peste T-Clock. Versiunea curenta este ultima din tabelul de pe pagina respectiva ("T-Clock 3 & T-Clock x64"). Tineti cont ca este inca in beta - la mine mai crapa uneori cand inchid fereastra de optiuni, dar oricum n-o sa petrec prea mult timp pe-acolo si probabil nici voi n-o s-o faceti
. Partea buna este ca ruleaza pe sisteme x64 si e free. Am inceput sa-l folosesc abia de vreo 30 minute, deci nu pot spune prea multe despre el decat ca are multe feature-uri pe care probabil nu le voi folosi. Important este ca acest program mi-a rezolvat problema si m-am gandit ca va poate fi util si voua, mai ales daca incepeti sa folositi QuickBar
. Mai jos, niste screenshot-uri:
Welcome to BitCell. Click here to register !
(just kidding
)