DarkByte's Pictures

DarkByte's Pictures

Postby DarkByte » 20 Nov 2010, 15:55

Bun, sa v-aud ! :)

Animals

Image Image Image Image Image Image Image Image

Buildings

Image Image

Nature

Image Image Image Image Image Image Image Image

People

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Other

Image Image Image Image Image
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Re: DarkByte's Pictures

Postby smith » 20 Nov 2010, 19:33

Nu prea îmi plac cele cu oameni ...
0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Postby andreiandreiq » 21 Nov 2010, 22:04

La fel ca smith, nu prea imi plac cele cu oameni, dar cele cu animale sunt frumoase :X.
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Status: 33.33

Postby DarkByte » 22 Nov 2010, 00:51

Ma bucur ca va secondati unul pe altul :>, da' am o curiozitate: de ce nu explicati si ce anume nu va place ?
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Postby smith » 22 Nov 2010, 01:03

Mie nu-mi plac pozele tale cu oameni deoarece nu sunt deoasebite. Deosebite în sensul că mi se par niște poze uzuale, care le poți găsi oricând pe hi5/facebook etc.
0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Postby emi » 22 Nov 2010, 01:35

^ Mie imi plac. Surprind ceva unic. Asta e parerea mea.
0,0p / 0 votes
emi
Byte

Status: 18

Postby Archangel » 22 Nov 2010, 11:07

Unele dintre ele spun o poveste, in functie de expresia de pe fata subiectului, sau cum sunt cei doi de pe malul lacului. Nici mie nu imi plac toate, cum ar fi cele de pe randurile 3 si 4, pentru ca nu imi transmit nici o emotie, ca sa spun asa ;)) Animalele imi plac, musca e doar... ingenioasa :P (nu imi sunt prea simpatice :D). Imi plac imaginile 3 si 4 din aceasta categorie... matza aia care casca, scoate limba si face cu ochiul, si expresia lui cutzu imi plac la nebunie ... Prima de la "Buildings" imi place, imi aminteste de o... expeditie, unde am vazut numeroase peisaje asemanatoare. De la "Nature", n-am avut niciodata ocazia sa prind un cadru cu o capita de fan :-< si te invidiez pentru asta :P Totusi, mi-ar fi placut sa fie 3 in diagonala si insirate in planul de adancime :D, cu putin mai mult soare, sa fie mai aurii si iarba mai verde :"> Si imi mai place robotelul, cu calculatoarele pe fundal (don't ask why :)))
0,0p / 0 votes
Archangel
Bit

Status: 1

Postby Dieliric » 13 Dec 2010, 21:10

O fotografie portet nu se compara cu una landscape sau macro, portetele sunt cel mai greu de realizat pentru ca e greu sa surprinzi ceva care sa iti transmita vreo emotie plus ca nu toti au aceleasi gusturi in materie de portrete :P, cel putin instantaneele sunt cel mai greu de facut :D. Nici mie nu imi plac porterele ( exceptie fac cei doi de pe malul lacului :P) dar in rest sunt fotografii bune, mie imi place pisica aia care casca \m/ .
0,0p / 0 votes
"Nu spun ca nu stiu ci nu stiu inca"
Dieliric
Bit

Status: 7

Return to Fotografie