DexOnline cauta programator

Aici găsiți știri din zona IT.

DexOnline cauta programator

Postby DarkByte » 08 Sep 2011, 09:52

Poate intereseaza pe careva ... pe mine ma intereseaza, dar cunostintele mele de programare web sunt mult prea putine pentru a ma angaja intr-un asemenea proiect.

In speranta ca va intereseaza, here it is : DexOnline cauta programator.

Bafta !
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Re: DexOnline cauta programator

Postby smith » 08 Sep 2011, 11:35

Ar fi o ocazie de lucru voluntar din care se pot învăța multe chestii, dar eu cel puțin, nu îndeplinesc cerințele tehnice :-<.
E un fel de double-win-situation: acumulezi cunoștințe pentru setea de cunoaștere și îți arată bine în CV voluntariatul.
0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Postby DarkByte » 08 Sep 2011, 13:55

Offtopic

Da, chiar merita (ma refer la chestia cu CV-ul) - plus ca, pentru mine, cel putin, ar fi un challenge excelent. Pe de alta parte, nu-mi place sa ma gandesc ca ma apuc de treaba si stric treburile :))
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Postby Mihai » 08 Sep 2011, 14:03

Eu o să fiu puțin rău:
minim 10 și ideal 20 de ore pe săptămână

şi
oferta noastră se adresează în primul rând studenților

Dacă ești om normal și ai alte preocupări pentru sfârșitul de săptămână (te odihnești, citești, înveți, freci menta) înseamnă că trebuie să lucrezi în jur de 4 ore pe zi pentru un proiect care din punctul tău de vedere e nonprofit. Într-adevăr, acumulezi experiență dar aceeași experiență o acumulezi și dacă lucrezi la proiecte proprii - în plus, așa ai un program foarte flexibil (dacă nu vrei să lucrezi azi, mâine sau toată săptămâna nu ești presat să o faci) și șansa să îți monetizezi munca.
Întrebare generală: care student își permite să aibă o zi de 20 de ore în loc de una de 24?
0,0p / 0 votes
Mihai
Byte

Status: 25

Postby DarkByte » 08 Sep 2011, 14:43

Ei, chiar esti rau, Mihai :P

Asa cum ai specificat: minim 10 si ideal 20 de ore. Aici ai facut calculele la 20 de ore, desi, teoretic ar accepta si 10 (ar fi doar doua ore / zi daca luam in calcul doar zilele saptamanii de lucru). Bine, faptul ca X sau Y isi permite 10-20 de ore asta e deja alta problema - bineinteles, mai apare o intrebare daca esti student: in timpul sesiunii ce se intampla ? Tot acelasi numar de ore / saptamana ?

Capeti experienta si din proiectele personale, dar nu e acelasi lucru - parerea mea. Acolo e deja un proiect destul de mare si oameni alaturi de care (chiar si online) sa lucrezi. Eu zic ca inveti mai multe asa.

Chestia cu non-profit apare acolo marcata cu "temporar". Nu stiu cat de temporar e sau nu, dar s-ar putea sa ajungi sa castigi si niste banutzi de acolo - sau nu, intr-adevar :P

Also, smith a punctat bine chestia cu CV-ul - aia da bine.

All in all, eu zic ca e o treaba buna - motiv pentru care am postat-o :). Bineinteles, fiecare cu parerea lui ;)

Bafta
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Postby eni4ever » 08 Sep 2011, 15:01

^^ Din punctul meu de vedere, 3 categorii de studenți își permit asta :
  1. Studenții consumatori înrăiți de energizante și sau cofeină (sau combinații), viitori suferinzi de boli cronice de inimă/sistem nervos/ficat/rinichi/... și sau parkinson
  2. Studenți (puțini, ce-i drept) care, prin constituția lor, nu au nevoie de cele 20 de ore pentru a realiza sarcina estimată
  3. La nivelul examenelor ce se dau astăzi : chiar studenți cărora le este suficient sfântul 5, dar care au făcut, inevitabil, o pasiune susținută pentru programare
Offtopic

Este frumos că există o astfel de inițiativă serioasă ce îmbină programarea cu plăcutul/timpul liber [exprimare atribuită] la noi în țărișoară.

Spor
0,0p / 0 votes
Image

"Rațiunea vine în umbre scurte numite suferințe." Victor Adăscăliței
"Bender: Anything less than immortality is a complete waste of time.
Zoidberg: Then suicide it is! Step into my office ..." Futurama S06E06
eni4ever
DWord

Status: 57.83

Postby Cosmin_NTG » 08 Sep 2011, 22:37

Eu daca eram student si indeplineam cerintele necesare nu ratam o asemenea ocazie. S-ar putea sa gandesc gresit dar 2 ore pe zi nu cred ca e mult. Un alt aspect ar fi raportul dintre timp si volum de munca (ar putea constitui un anvantaj). Plus ca, dupa cum a spus si DarkByte...s-ar putea sa iasa ceva banuti de acolo [(presupun doar) ar putea deveni o certitudine (ideea cu banii) doar daca poti face mult mai multe intr-un timp mai scurt, dar asta doar daca esti destul de bun.
0,0p / 0 votes
Thinking about solutions is better than thinking about problems
Cosmin_NTG
Byte

Status: 10

Return to Știri