Un lucru interesant este ca fiecare fisier primeste un URL - deci poti trimite oricui imagini din vacanta sau ultimul tau program
. Mie-mi place sa-mi salvez proiectele in lucru direct in DropBox - in felul acesta pot sa ma reapuc sa lucrez la ele pe oricare computer pe care am DropBox - si sa am toate modificarile la zi.Un alt feature care-mi place este posibilitatea de a folosi foldere shared - este, practic, o sincronizare cu alt cont de DropBox. X copiaza un fisier in folderul shared, Y il vede imediat (in functie de marimea fisierului si viteza legaturii de net
). Y il modifica, X primeste modificarile. Easy as that !DropBox are un plan (de marketing) gratuit, prin care primesti 2 GB spatiu. Pe langa asta, mai poti primi spatiu prin urmatoarele metode:
- daca esti invitat de altcineva care deja foloseste DropBox, primesti inca 0.25 GB - deci incepi cu 2.25 GB (in loc de 2 GB).
- daca ai deja cont de DropBox si altcineva isi face cont de DropBox (si instaleaza aplicatia) folosind invitatia ta, primesti inca 0.25 GB - pana la o limita maxima (totala) de 8 GB.
Acestea fiind spuse, va invit pe DropBox (acesta e linkul meu de referral) !
Welcome to BitCell. Click here to register !