e o gluma, asa este...pentru ca acest topic este deschis, am sa notez aici doua lucruri :
- de ce imi place si de ce am ales Mac ( asta ca sa raspund unei intrebari postate pe acest forum )
- la ora asta am adunat experiente vizavi de utilizarea urmatoarelor scule : Macbook Air, Macbook unibody early 2009 ( perioada lansarii din an spune destule despre configuratie, aspect, etc ) , Macbook Pro middle 2010 , iphone 2G, 3G si 3GS , ipod touch toate generatiile ( 1,2 si 3 ) , iPad , ipoduri de diferite capacitati ( shuffle, nano, classic, etc )...asadar cine are intrebari despre oricare dintre aceste scule, ii stau la dispozitie in masura in care ma pricep sa dau raspunsuri pertinente - nu ma pretind cunoscator, ci doar iubitor al Apple.
Am trecut de la Windows la Apple deoarece imi convine sa ma descurc in mai multe variante ale sistemelor de operare ( la un moment dat, am avut pentru o perioada scurta de timp pe mana, un Asus EEEPC care utiliza o varianta speciala de Linux , user friendly, ceva simplut si care folosea doar chestiuni de baza ( navigare web, mail, instant messenger, etc ) - aleg Mac OSX pentru ca e mai stabil, e lipsit de amenintari virale pe net, permite instalarea oricarui program foarte simplu , nu da erori, nu exista conflict hardware in momentul in care cuplezi o componenta externa ( o vede sau nu )...repet, discut dpv al unui utilizator obisnuit, al unui om normal care nu are nevoie de batai de cap si care foloseste computerul personal la navigare pe net, la a descarca poze din aparatul foto, la a imprima diverse lucruri, etc. Cineva spunea ( cu oarecare ironie ) ca Apple prinde bine in randul consumatorilor intrucat face lucrurile sa fie simple ( ca pentru oameni care nu-si bat capul foarte tare - a se citi pentru americani ) - pot confirma asta, daca nu vrei sa-ti bati capul si doresti sa ai in casa o scula care chiar merge, alegi Apple in indiferent ce forma - un Mac sau un iphone ( daca vrei un telefon care sa nu-ti dea dureri de inima ) sau o tablita iPad ( daca doresti sa citesti carti in concediu sau sa vezi ultimele stiri - sau un ipod ( daca esti meloman )...de asta imi place Mac ! O sa revin .