Flash Catalyst

Te ocupi de partea vizuală a paginilor web? Vrei să afli mai multe despre acest domeniu ? Vrei să ne spui şi nouă cum se face? Ai un template și vrei să primesti sugestii și indicatii? Aceasta e secţiunea potrivită.

Flash Catalyst

Postby cata45 » 13 Apr 2011, 22:49

Lucrez la un proiect international si mai am cateva zile si trebuie sa-mi uploadez siteul... mai am cateva probleme.
Am facut un mini-joc in flash-catalyst... well , cand il rulez(ctrl+enter) se deschide cu google chrome si functioneaza perfect. Acum eu vreau sa il pun intr-o pagina web fara a fi nevoie de rulare cu adobe flash catalyst. Am incercat sa copiez adresa de sus: "C:\blahblah" si sa fac ceva de genu
<html>
.....
<a href="C:\blahblah">click</a>

dar asa nu merge . El apare ca "joc.fxp" si se deschide direct cu adobe flash catalyst, iar daca ii dau sa il deschid cu internet explorer sau google chrome sau mozila...nu merge (nu afiseaza nimic in pagina)

Cum se poate face?... help
0,0p / 0 votes
The EARTH without ART is just EH.
cata45
Byte

Status: 9

Re: Flash Catalyst

Postby DarkByte » 13 Apr 2011, 22:51

I'm no expert, da' flash-urile nu au nevoie de player daca vrei sa le faci embed in pagini web ? Faptul ca tu pui link acolo permite doar downloadarea fisierului (cand e online), nothing more.

Vezi daca te ajuta cautarea asta.
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Return to Web Design