Atunci inseamna ca nu v-ati uitat macar de curiozitate printre plug-inuri , de aceea va voi spune cateva folosite de mine: AdBlock(fara reclame inaintea videoclipurilor sau orice alt fel de reclame pe orice fel de site), WOT (Web Of Trust- poti vota orice site in functie de cat de multa incredere ai in el si mai multi parametri de genul acesta si e de ajutor cand un site a fost votat ca de neincredere sau nefolositor, primesti un avertisment), Wikipedia Companion (pot cauta orice pe Wikipedia fara sa parasesc pagina curenta), Disconect (opreste orce fel de cookierui sa ma urmareasca in timp ce navighez pe net), StayFocused (ma ajuta sa nu pierd mult timp pe FB sau alte site-uri de divertisment sau pe care pierd timpul aiurea), Quick Note (pot lua notite si sa imi scriu mesaje de link-uri care le mai am de vizitat, etc.), Large Document (easy file sharing), di.slik.es (pot da dislike la FB), Dr.Web Anti-Virus Link Checker (verifica link-urile inainte de a intra pe ele pt. a fi sigur ca nu exista nici un virus), FancyTube (pot da replay de 2,5,10 sau nelimate si automat alege dimensiunea cea mai buna si alege automat cea mai buna calitate la videoclip-uri), FastestChrome (auto-load-eaza paginile urmatoare, poti cauta rapid orice pe google, wikipedia, si inca cateva site-uri de care nu am auzit pana acum)....acestea sunt aplicatiile pe care eu le

sigur si voi o sa le

odata ce le incercati...