For Chrome users

Mozilla Firefox ? Chrome / Iron ? Safari, Opera, Internet Explorer ? Kmeleon ? Toate-si au locul aici.

For Chrome users

Postby Skyllful » 26 Dec 2011, 19:54

Salut! cei care aveti chrome, vreua sa va intreb ce tema folositi??? pentru cei care nu folosesc nici o tema: https://chrome.google.com/webstore/category/themes?hl=ro.... eu folosesc https://chrome.google.com/webstore/detail/amaojfhonjmncgbjfefiiidogobihifm voi?
0,0p / 0 votes
Nu lua viata prea in serios, oricum nimeni nu a reusit sa iasa viu din ea...
Skyllful
Bit

Status: 0

Re: For Chrome users

Postby Dexter » 26 Dec 2011, 20:54

0,0p / 0 votes
Dexter
Word

Status: 44.5

Postby DarkByte » 26 Dec 2011, 20:56

0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Postby Skyllful » 31 Dec 2011, 11:28

Doar asa putini folosesc Chrome? :O
0,0p / 0 votes
Skyllful
Bit

Postby smith » 31 Dec 2011, 17:01

Și eu folosesc chrome, dar n-am pluginuri. aplicații sau teme.
0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Postby cata45 » 31 Dec 2011, 18:07

Și eu folosesc chrome :)
0,0p / 0 votes
The EARTH without ART is just EH.
cata45
Byte

Status: 9

Postby andreiandreiq » 01 Jan 2012, 14:12

Si eu folosesc chrome, dar n-am pluginuri, aplicații sau teme... il prefer asa simplu :P.
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Status: 33.33

Postby Skyllful » 01 Jan 2012, 15:56

Atunci inseamna ca nu v-ati uitat macar de curiozitate printre plug-inuri , de aceea va voi spune cateva folosite de mine: AdBlock(fara reclame inaintea videoclipurilor sau orice alt fel de reclame pe orice fel de site), WOT (Web Of Trust- poti vota orice site in functie de cat de multa incredere ai in el si mai multi parametri de genul acesta si e de ajutor cand un site a fost votat ca de neincredere sau nefolositor, primesti un avertisment), Wikipedia Companion (pot cauta orice pe Wikipedia fara sa parasesc pagina curenta), Disconect (opreste orce fel de cookierui sa ma urmareasca in timp ce navighez pe net), StayFocused (ma ajuta sa nu pierd mult timp pe FB sau alte site-uri de divertisment sau pe care pierd timpul aiurea), Quick Note (pot lua notite si sa imi scriu mesaje de link-uri care le mai am de vizitat, etc.), Large Document (easy file sharing), di.slik.es (pot da dislike la FB), Dr.Web Anti-Virus Link Checker (verifica link-urile inainte de a intra pe ele pt. a fi sigur ca nu exista nici un virus), FancyTube (pot da replay de 2,5,10 sau nelimate si automat alege dimensiunea cea mai buna si alege automat cea mai buna calitate la videoclip-uri), FastestChrome (auto-load-eaza paginile urmatoare, poti cauta rapid orice pe google, wikipedia, si inca cateva site-uri de care nu am auzit pana acum)....acestea sunt aplicatiile pe care eu le :X sigur si voi o sa le :X odata ce le incercati...
0,0p / 0 votes
Skyllful
Bit

Postby DarkByte » 01 Jan 2012, 19:38

Foarte interesant, dar te rog sa fii mai atent la limba romana. Also, o mica organizare a postului nu ar strica (propozitii, paragrafe, stii tu ...) si ar fi mult mai usor de citit.

Multumesc pentru atentie !
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Postby Skyllful » 02 Jan 2012, 10:50

DarkByte wrote:Foarte interesant, dar te rog sa fii mai atent la limba romana. Also, o mica organizare a postului nu ar strica (propozitii, paragrafe, stii tu ...) si ar fi mult mai usor de citit.

Multumesc pentru atentie !

OK... ms pentru sugestii...
0,0p / 0 votes
Skyllful
Bit

Return to Browsere