andreiandreiq wrote:Bine ai venit Marius!
Offtopic1. Cand ai timp (daca vrei) sa imi explici ce ai vrut sa zici prin: "Destinul fiecarui om depinde de atitudinea sa fata ea."
2. Tu ti-ai facut poza de la semnatura? Sau ai luat-o de pe internet?
Salut, Andrei!
1. Eram intr-o perioada in care aveam depresii cand m-am gandit la chestia aia, fiindca vedeam in multe filme replica "Asta-i destinul tau! Asa ti-e scris!". Ei bine, eu tind sa cred ca destinul ti-l faci tu cu mana ta, intotdeauna. Daca esti pasiv in viata, intri pe autopilot si te duci p-un drum tot inainte, fara sa acumulezi nimic. Faci scoala, poate o facultate, te angajezi, te duci in fiecare zi la serviciu, gasesti o fata, te casatoresti cu ea, ai un copil si tot restul vietii e monoton. Dar daca esti activ in viata iti poti face povestea ta, originala si fiecare zi va fi altfel, rareori vei simti ca viata ta e monotona, pe un drum drept inainte. Pe scurt, depinzand de atitudinea care o ai catre 'destin', povestea vietii tale se va desfasura in conformitate cu acea atitudine. Sper sa te fi lamurit, fiindca acum imi pare ca mai mult te-am bagat in ceata.
2. Semnatura, la fel si citatul, sunt facute de mine. Sunt pasionat de grafice pe PC. Eu sunt putin din toate. Cant si la chitara, mai si citesc cate ceva din cand in gand, acu' m-a palit si programarea. Sper doar sa nu-ti fi facut o impresie din cele spuse ca as fi superficial, ca sunt doar 50%, nu 100%