gothicfan

Tocmai ţi-ai creat cont? Dorești să intri cu dreptul în comunitatea noastră? După ce ai citit regulile, treci pe aici şi spune-ne cine eşti, de unde, cu ce te ocupi, ce te intereseaza şi cum ai dat de noi. În schimb, vei avea parte de o primire călduroasă !

gothicfan

Postby gothicfan » 04 Mar 2011, 23:21

Cheers! Marius Gabriel ma numesc, batran de 16 ani juma' si cu un inceput de pasiune pentru C++ si limbaje de programare, dar desigur stiu momentan doar putinul care ni-l preda la scoala. De forum am aflat de la DarkByte. Uhm, am citit regulile, chiar imi suna bine. Din putinele posturi pe care le-am mai rasfoit prin forum am vazut ca sunt oameni competenti pe forum si sper sa pot invata cat mai mult de la ei. Mai mult nu stiu ce-ar fi bine sa spun, dar daca aveti curiozitati despre mine, intrebati. Va voi raspunde in limita posibilitatilor.

Marius
0,0p / 0 votes
Destinul fiecarui om depinde de atitudinea sa fata de el.
Image
gothicfan
Bit

Status: 0

Re: gothicfan

Postby smith » 04 Mar 2011, 23:25

0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Postby gothicfan » 04 Mar 2011, 23:27

Ah, ok. Credeam ca are mai putin de 35 de kb. O sa caut una care sa fie buna si o schimb imediat.

LE: Uhm, m-am uitat la proprietatile imaginii si sunt in conformitate cu regulamentul. Mai mica decat 120x120 px si mai mare de 30x30 px, iar marimea fisierului e de 19,6 kB. Ce problema este, ca nu-mi dau seama? Semnatura are o inaltime mai mica de 150 px.
0,0p / 0 votes
Last edited by gothicfan on 04 Mar 2011, 23:31, edited 1 time in total.
Image
gothicfan
Bit

Postby smith » 04 Mar 2011, 23:37

N-o să nu te sperii, că nu-s io chiar așa de rău :))

LE: Da, iartă-mă. Am citit pe diagonală și n-am observat ca am postat limitele de la avatar. Deci ești în conformitate cu regulamentu. Ow well... se pare că doar mie mi se pare ca e cam mare :-?? .
0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Postby gothicfan » 04 Mar 2011, 23:42

The bigger, the better. Sometimes. :D
0,0p / 0 votes
Image
gothicfan
Bit

Postby andreiandreiq » 04 Mar 2011, 23:47

Bine ai venit Marius! :)>-

Offtopic
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Status: 33.33

Postby gothicfan » 05 Mar 2011, 00:01

andreiandreiq wrote:Bine ai venit Marius! :)>-

Offtopic

Salut, Andrei!

1. Eram intr-o perioada in care aveam depresii cand m-am gandit la chestia aia, fiindca vedeam in multe filme replica "Asta-i destinul tau! Asa ti-e scris!". Ei bine, eu tind sa cred ca destinul ti-l faci tu cu mana ta, intotdeauna. Daca esti pasiv in viata, intri pe autopilot si te duci p-un drum tot inainte, fara sa acumulezi nimic. Faci scoala, poate o facultate, te angajezi, te duci in fiecare zi la serviciu, gasesti o fata, te casatoresti cu ea, ai un copil si tot restul vietii e monoton. Dar daca esti activ in viata iti poti face povestea ta, originala si fiecare zi va fi altfel, rareori vei simti ca viata ta e monotona, pe un drum drept inainte. Pe scurt, depinzand de atitudinea care o ai catre 'destin', povestea vietii tale se va desfasura in conformitate cu acea atitudine. Sper sa te fi lamurit, fiindca acum imi pare ca mai mult te-am bagat in ceata.
2. Semnatura, la fel si citatul, sunt facute de mine. Sunt pasionat de grafice pe PC. Eu sunt putin din toate. Cant si la chitara, mai si citesc cate ceva din cand in gand, acu' m-a palit si programarea. Sper doar sa nu-ti fi facut o impresie din cele spuse ca as fi superficial, ca sunt doar 50%, nu 100% :D
0,0p / 0 votes
Image
gothicfan
Bit

Postby DarkByte » 05 Mar 2011, 00:26

Bine ai venit, Marius !

Imi esti foarte cunoscut, dar n-am nici cea mai mica idee de unde sa te iau :(
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Postby gothicfan » 05 Mar 2011, 00:52

^DarkByte: Grafiks.ro sau poate tutorial-z, da' ma indoiesc ca ai fost acolo. Eu sunt ceva gen: lumea ma cunoaste, da' nu-mi stie numele.
0,0p / 0 votes
Image
gothicfan
Bit

Postby andreiandreiq » 05 Mar 2011, 08:37

Offtopic
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Status: 33.33

Postby Cosmin_NTG » 05 Mar 2011, 10:05

Salut Marius! Welcome to BitCell! \m/
0,0p / 0 votes
Thinking about solutions is better than thinking about problems
Cosmin_NTG
Byte

Status: 10

Postby gothicfan » 05 Mar 2011, 11:41

^Cosmin: Bine te-am gasit.
^Andrei: Da, se pare c-am mancat un "de" :)) La ora aia nici nu ma mir. Mersi de sesizare.
0,0p / 0 votes
Image
gothicfan
Bit

Return to Bine ai venit !