Salut! Ma puteti ajuta va rog? Poate sa imi spuna cineva cum sa sterg totul de pe windows? Ajuta la ceva acest lucru ca sa nu se mai miste foarte incet? Multumesc
0,0p / 0 votes
When things are perfect that's when you have to wory most.
Probabil ca vrei dezinstalezi aplicatii ... poti incerca sa umbli prin Control Panel / Add Remove Programs (sau Programs and Features). Ca regula de baza: nu dezinstala nicio aplicatie care nu stii exact ce face.
Alta optiune ar fi sa reinstalezi Windows-ul ... pana nu-l umpli cu prea multe programe, va merge mai bine ca acum.
Bineinteles, sa nu uitam de upgrade-ul de hardware - conteaza enorm.
Either way, parerea mea e ca ar trebui sa vorbesti cu un prieten care (chiar) se pricepe la calculatoare si Windows... tu nu-mi prea dai impresia ca stii ce sa faci. On the other hand, experienta o castigi numai stricand cate ceva, ici-colo, asa ca succes !
Pe langa ce a zis DarkByte, ai putea încerca o scanare anti-viruși, si de ce nu o defragmentare. Scanarea anti-viruși cred ca ști ce e, legat de defragmentare găsești aici (click) un mic tutorial.
Si in cazul in care te hotarasti sa iti reinstalezi singur Windows-ul, poți sa dai un ochi pe aici(click). Oricum cel mai bine ar fi sa faci cum a spus DarkByte: "sa vorbesti cu un prieten care (chiar) se pricepe la calculatoare si Windows".