here i am

Tocmai ţi-ai creat cont? Dorești să intri cu dreptul în comunitatea noastră? După ce ai citit regulile, treci pe aici şi spune-ne cine eşti, de unde, cu ce te ocupi, ce te intereseaza şi cum ai dat de noi. În schimb, vei avea parte de o primire călduroasă !

here i am

Postby b3ks » 30 Sep 2010, 15:45

Hi there !

Eu sunt Dan a.k.a. b3ks (nu mai stiu exact cum mi-am gasit username-ul, dar imi place si-l folosesc de vreo 2 ani). Sunt elev la liceu B-), clasa a 9-a Mate-info intensiv =((

Nu prea stiu eu prea multe, abia acum incepem sa lucram in Pascal, dar stiu sa ma joc :D
Nu-s cine stie ce geniu, sunt un baiat simplu, cu scaderi si coborari pe axa mea de inteligenta.

Cautam informatii despre Pascal pe google.ro si asa am gasit forumul. Mi s-a parut interesant si m-am gandit sa-mi fac si eu un cont. Ma bucur sa va cunosc pe toti.

Cel mai important lucru: ascult doar rock !

So here I am, happy to meet you, guys
0,0p / 0 votes
Im here to learn .xD
Epic Fail.
b3ks
Bit

Status: 0

Re: here i am

Postby DarkByte » 30 Sep 2010, 18:24

Salut, Dane, bine ai venit.

Imi pare rau sa incep cu o critica, dar te rog sa-ti scrii in romaneste (sau engleza) posturile.

Asa arata postul tau (inainte de a-l corecta).
b3ks wrote:hy there
eu sunt dan aka b3ks(nu mai stiu exact cum mi`am gasit usernamul da`mi place si-il folosesc de vreo 2 ani..)
sunt elev la liceu B-) clasa a-9a Mate-info intensiv =((
nu prea stiu io prea multe abea acum incepem sa lucram in pascal da stiu sa ma joc :D
nu`s cine stie ce geniu sun un baiat simplu cu scaderi si coborari pe axa mea de inteligenta

cautam informati despre pascal p google.ro si asa am gasit forumul mi s-a parut inteeresant si mam gandit sa-mi fac si eu un cont ma bucur sa va cunosc pe toti
Cel mai important lucru ascult doar rocK!

So here i`am happy to met you guys

Bafta
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Postby andreiandreiq » 30 Sep 2010, 18:37

Bine ai venit Dan ;). Sper sa treci destul de des pe aici. :)>-
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Status: 33.33

Postby smith » 30 Sep 2010, 23:06

Bine ai venit Dane! Sper să te simți bine aici. Și sper să nu te intimideze critica lui DarkByte :P. Atât timp cât respecți regulamentul, totul e ok!
0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Postby morpheus » 01 Oct 2010, 00:34

Bun venit pe Bitcell.
0,0p / 0 votes
morpheus
Word

Status: 54.84

Postby emi » 01 Oct 2010, 22:55

Salut Dan. Bine ai venit.

Daca te pricepi la jocuri poti incepe cu un review despre ce ti-a placut cel mai mult.
0,0p / 0 votes
emi
Byte

Status: 18

Postby Zatarra » 03 Oct 2010, 01:47

Scuze de intarziere. Salut.

Ca de obicei, trec direct la subiect, si anume: fa cumva si invata C in paralel cu Pascal, vei vedea pe viitor ca e mult mai cautat. In ciuda faptului ca amandoua "merg" la fel daca ai un pseudocod bine stabilit, eu cred ca ar trebui sa stii si "reprezentarea" in C a pseudocodului. Eu unul cred ca sintaxa e destul de importanta la inceput.

Gata... nu te mai aburesc cu teorii. Sper sa ramai pe la noi si sa fii cat mai activ.
0,0p / 0 votes
ReSpEcT
Zatarra
Byte

Status: 12.5

Postby DarkByte » 03 Oct 2010, 01:48

^ Eu cred ca e o idee destul de proasta. E rau destul ca te apuci sa inveti programare, de ce ai merge cu doua limbaje simultan ? Ca sa nu te chinui doar cu intelesul programarii, ci sa te incurci si in sintaxa de care mentionai ?

Bad idea, if you ask me.
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Return to Bine ai venit !