HP lanseaza cel mai compact multifunctional laser color

Aici găsiți știri din zona IT.

HP lanseaza cel mai compact multifunctional laser color

Postby Cosmin_NTG » 20 Jul 2011, 09:24

Un adevarat progres al celor de la HP il reprezinta multifunctionalul HP LaserJet Pro 100 color MFP M175nw care se dovedeste a fi cel mai compact multifunctional creat vreodata de cei de la HP ocupand un volum de doar 0,6275 metri cubi. Remarcabila este proportionalitatea inversa dintre spatiul ocupat (de dimensiuni, mai exact) si performante: consum scazut de energie electrica, functii de copiere, scanare si imprimare de o calitate profesionala, soft-uri care usureaza munca utilizatorului. Multifunctionalul este disponibil in America de Nord, Europa, Orientul MIjlociu si Africa.

Pentru detalii suplimentare, consultati site-ul www.pcworld.ro.
1p / 1 votes
Thinking about solutions is better than thinking about problems
Cosmin_NTG
Byte

Status: 10

Re: HP lanseaza cel mai compact multifunctional laser color

Postby eni4ever » 20 Jul 2011, 09:27

^ Proporționalitate inversă = cu cât volumul este mai mic cu atât lista aia de proprietăți (consum scazut de energie electrica, functii de copiere, scanare si imprimare de o calitate profesionala, soft-uri care usureaza munca utilizatorului) sunt, pe invers, mai proaste. Cred că mai corect ar fi fost o proporționalitate directă, nu crezi ? :)

Pe subiect: Domeniul acesta al imprimantelor mi se pare foarte grețos : șacalii ți-ar vârâ imprimanta gratis sub nas doar doar le cumperi de 3 ori pe zi consumabile și încă la ce preț! A trecut de mult vremea când imprimanta era făcută "una pe viață". Acasă am 3 imprimante : un HP 4100N, o multifuncțională Canon mp220 și un inkjet HP 3650. Două dintre ele nu au cerneală pentru că sunt enorm de scumpe cartușele și refilările sunt limitate. Ghiciți care ?
0,0p / 0 votes
Image

"Rațiunea vine în umbre scurte numite suferințe." Victor Adăscăliței
"Bender: Anything less than immortality is a complete waste of time.
Zoidberg: Then suicide it is! Step into my office ..." Futurama S06E06
eni4ever
DWord

Status: 57.83

Postby Cosmin_NTG » 20 Jul 2011, 11:48

Cand am spus proportionalitate inversa m-am referit la faptul ca volumul scade iar performantele cresc. Acea lista este un fel de exemplificare a performantelor. Daca era proportionalitate directa, volumul ar fi scazut odata cu performantele, eu asa cred.

Si eu am acasa un Epson DX4450 cu cartuse foarte scumpe (consumabile) insa si performantele sunt pe masura.
0,0p / 0 votes
Thinking about solutions is better than thinking about problems
Cosmin_NTG
Byte

Status: 10

Postby eni4ever » 20 Jul 2011, 12:43

Nu este cel mai fericit mod de exprimare, dar îţi înţeleg punctul de vedere.
Unul ce citeşte postul poate înţelege, de pildă, că acest "consum scăzut de energie electrică" este cu atât mai mare cu cât dimensiunile sunt mai mici. În opinia mea : nu se scalează.

Hai sporo/baftă! :)
0,0p / 0 votes
Image

"Rațiunea vine în umbre scurte numite suferințe." Victor Adăscăliței
"Bender: Anything less than immortality is a complete waste of time.
Zoidberg: Then suicide it is! Step into my office ..." Futurama S06E06
eni4ever
DWord

Status: 57.83

Postby v0id » 22 Jul 2011, 11:29

Zi "HP" si trage apa.
IMO.
0,0p / 0 votes
A good coder is never on holiday - he may be working on a different machine, that's about as far as it gets.
v0id
Word

Status: 42.5

Return to Știri