Odata cu inceperea anului scolar 2010-2011 mi-a revenit sarcina sa realizez site-ul liceului. Pe langa problemele cu informatiile necesare pt a fi postate pe site, din cauza incompetentei prof. coordonator (actuala mea prof. de informatica care, ca fapt divers, nu stie a scrie Backtracking <<Bucktracking pentru ea>>, mai am o problema.
Odata facut site-ul, va fi folosit pt urmatorii cativa anisori, si trebuie sa le fie usor domnilor prof. ce le revine sarcina sa faca update la site, sau viitorilor elevi. Daca il fac HTML, o sa-si prinda nasu' in haosul creat de mine in HTML. Asa ca m-am gandit sa folosesc o platforma CMS, cel mai sigur, Wordpress. Singura problema e ca nu ma pricep sa editez temele/templateurile.
Treaba e ca, vreau o parere din partea voastra. Sa-mi bat capul vreo 2 saptamani sa invat sa lucrez cu Wordpress, sau sa fac in HTML?
Daca cineva e dispus sa ma ajute, primesc ajutor
. Deasemenea daca aveti o tema de wordpress de care v-ati amintit in timp ce citeati postul meu nu prea scurt, o tema pastrata la loc sigur undeva prin PC`urile voastre, si daca sunteti dispusi sa mi-o dati, va rog sa-mi spuneti. Sunt satul de cautat teme pe net, am gasit foarte multe, interesante, dar poate primesc ceva "mura-n-gura"
.
Multumesc pentru timpul acordat
Pave
Welcome to BitCell. Click here to register !