Imitatie bomba cu ceas

Ai o idee buna de program ? Vrei sa ne arati ce ai facut pana acum si sa primesti sugestiile noastre ? Vrem si noi sa-l vedem, promitem ca-ti vom da sugestii si tot ajutorul de care ai nevoie.

Imitatie bomba cu ceas

Postby sventek » 19 Jun 2010, 21:29

Un programel foarte simplu care se foloseste de consola sa "beep"-uie. Dupa cum veti putea observa acesta va emite niste sunete precum cele emise de o bomba cu ceas, in cele mai multe cazuri. Acesta avand niste comenzi foarte simple, poate fi creat de cat mai multe ori numai din placere.

Simplitatea sa si o functie il pot face destul de util in cazul in care vreti sa pacaliti pe cineva.

Majoritatea dintre noi stim ca mai toate programele create in VB.NET necesita .NET Framework, dar acesta nu-l necesita.

Pe viitor voi incerca sa-l fac sa semene cat mai mult cu o bomba cu ceas.

Image

Descarcare:
Program:
Beeper_exe.rar
(175.72 KiB) Downloaded 58 times

Sursa:
Beeper_src.rar
(534.57 KiB) Downloaded 27 times
0,0p / 0 votes
sventek
Bit

Status: 2

Re: Imitatie bomba cu ceas

Postby DarkByte » 19 Jun 2010, 21:33

Nu stiu ce sa zic despre chestia cu .NET Framework ... eu sunt pe XP SP 3 si am ceva versiune de .NET Framework instalata (2 sau 3). Programul zice ceva de .NET Framework versiunea 4 ... si cam asta e tot ce face :(.

Setup.exe incearca sa-mi instaleze "Microsoft .NET Framework 4 Client Profile (x86 and x64)".

Ideas ?
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Re: Imitatie bomba cu ceas

Postby sventek » 19 Jun 2010, 23:05

Voi incerca sa fac niste modificari zilele urmatoare si am sa te anunt daca se rezolva sau nu.

L.E. Am gasit problema, nu poate rula fara .NET Framework dar ii pot seta o versiune mai anterioara. Daca reusesc mai multe va anunt.
0,0p / 0 votes
sventek
Bit

Status: 2

Return to Programe in lucru / neterminate