Cunostinta cu 'bestia' am facut undeva prin gimnaziu,la un asa-zis curs care te invata chestii elementare. Nu aveam calculator acasa. Se stia,care echipa ( 2 la pc) termina prima de scris un anumit text,avea dreptul sa se joace pana la finele cursului din ziua respectiva.Fii sigur ca eram primii (desigur,luam initiativa) Si iesea 'macel'..
- Fifa 98 ( unul cu directiile,altul cu datu' in minge - sa ne fi vazut cum ne certam

)
- Need For Speed II ( cate emotii...cand pierdeam pe ultima suta).
- Quake 3 - imi aduc aminte ca era o harta cu ceva lava multa,sareai pe niste chestii in sus
- un joc superb al carui nume se pare ca nu il mai stiu. Conduceam un tanc folosind mouse-ul si sagetile,tot asa in doi, ,te luptai cu altele mult mai multe pe care ,daca reuseai sa le invingi,treceai la altul mult mai mare si mai puternic. Imi aduc aminte de o misiune care se desfasura pe malul unui ape mari ( ocean probabil),armamentul era de o diversitate uimitoare iar grafica,pur si simplu fenomenala.Era 3D daca tin bine minte. Vreo idee de ce joc vorbesc?
Ca tot veni vorba,mai tarziu,cand avui si eu calculator in sfarsit,am incercat Wolfenstein. M-am speriat asa de rau la misiunea cand intrai in mormant de intalneai mumiile incat l-am abandonat.Am avut si cateva cosmaruri. L-am terminat mai,mai de curand.Absolut superb.