LessChrome HD - ascunde bara de URL din Firefox pana cand ai nevoie de ea

Ştii ceva ce ne poate fi de folos ? Un mod mai bun de a face lucrurile ? Spune-ne şi nouă, vrem să ştim.

LessChrome HD - ascunde bara de URL din Firefox pana cand ai nevoie de ea

Postby smith » 21 May 2011, 15:08

LessChrome HD este o extensie, făcută de unul din tipii de la Mozilla, care ascunde bara cu adressa URL din browserul Firefox.

Dacă vrei să reapară bara cu adresa, doar te duci cu mouse-ul pe un tab și aceasta va apărea. De asemenea, poți folosi o scurtătură pentru a "cicla" între taburi, iar bara de url va apărea automat.

Această extensie este adresată tuturor celor care vor să vadă cât mai mult conținut din pagină, sau au laptopuri cu ecran widescreen iar înălțimea ecranelor nu este chiar așa de mare (cum e cazul meu).

Extensia se poate downloada de aici: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/prospector-lessChrome-HD/
Mai multe extensii experimentale: https://mozillalabs.com/prospector

sursa: lifehacker.com
1p / 1 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Re: LessChrome HD - ascunde bara de URL din Firefox pana cand ai nevoie de ea

Postby DarkByte » 21 May 2011, 15:09

Thanks, good find. Eu scoteam toolbar-urile din Firefox cand aveam nevoie de spatiu - apoi le puneam inapoi. Pe scurt, annoying !
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Postby begood » 22 May 2011, 13:54

potential risc de securitate, daca foloseste cineva sslstrip "pe tine" iar tu nu observi ca pagina bancii tale nu e criptata, sigur vei pierde contul alaturi de bani.
evident se aplica la yahoo / google si toate cele, nu doar la banci.
0,0p / 0 votes
begood
Bit

Status: 0

Postby DarkByte » 26 May 2011, 15:08

True, e un potential risc de securitate daca navighezi continuu fara address bar. Eu am nevoie de locul ocupat de address bar doar cand ma conectez prin LogMeIn ... in rest, let it show !

Oricum, e foarte bine ca ai mentionat riscurile - you never know who might find this useful :)
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Return to Tips and Tricks