Microsoft Standalone System Sweeper (MSSS) este o versiune Microsoft Security Essentials care te poate ajuta la devirusarea PC-ului în situații dificile când acesta nu mai încarcă Windows sau programul antivirus a fost compromis sau nu poate fi instalat. Scanarea cu Microsoft Standalone System Sweeper se face offline (în afara sistemului de operare), ceea ce permite eliminarea virușilor rootkit, sau a altor forme de malware. După cum se arată pe pagina de download de la Microsoft, acest instrument nu își propune să înlocuiască un antivirus consacrat, ci doar să ajute în situațiile excepționale amintite mai sus.
Programul este flexibil și permite să creezi un ISO, stick, CD sau DVD live bootabil. Spațiul minim necesar este de 250 MB. Imaginea ISO este foarte potrivită pentru scanări în mediu virtual sau în rețele. Microsoft a creat versiuni pentru 32 de biți și 64 de biți, care pot fi folosite, evident, în funcție de sistemul de operare instalat pe PC-ul defect.
Sursa: http://www.windowsfaralimite.ro/securit ... m-sweeper/
Un program binevenit pe care l-am așteptat de mult. Sper ca această informație să fie de ajutor și altora, așa cum știu ca și mie îmi va fii.
Felicitări pentru acestă reușită programatorilor de la Windows.
Welcome to BitCell. Click here to register !