Need for Speed: Hot Pursuit

Aici găseşti ultimele noutăţi legate de forum. Dacă s-a întâmplat ceva nou sau vrem să te anunţăm în legătură cu ceva. aici vei găsi informaţiile referitoare la aceste lucruri. Dacă vrei să fii curent cu noutățile, citeşte tot ce găseşti pe aici.

Need for Speed: Hot Pursuit

Postby andreiandreiq » 13 Nov 2010, 23:52

A jucat careva Need for Speed? Daca da, presupun ca veti fi bucurosi sa aflati de lansarea unui nou joc Need for Speed, denumit "Need for Speed: Hot Pursuit " (peste 3 zile).

Need for Speed Hot Pursuit readuce jocul la radacinile sale, cu urmariri intense intre politisti si vitezomani. O alta imbunatatire este generata de introducerea unei platforme online noua numita Need for Speed Autolog, unde jucatorii pot sa-si compare performantele şi pot primi astfel recomandari de gameplay de la alti jucători.

Need for Speed Hot Pursuit va fi disponibil din 16 noiembrie in America de Nord si incepand cu 18 si 19 noiembrie in Europa pentru PC, PS3 si Xbox 360. Need for Speed Hot Pursuit va fi de asemenea disponibil si pentru Wii.

Un trailer:

Mai multe informatii:

Site-ul jocului
Wikipedia

Spor la joaca. :)>-
Vreau sa va aud parerea despre noul Need for Speed (v0id, sa iti aud parerea, inainte si dupa ce vei juca... daca il vei juca)
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Status: 33.33

Re: Need for Speed: Hot Pursuit

Postby v0id » 15 Nov 2010, 16:21

Mersi pentru informatie.
O sa-mi adaug jocul la colectie, dar cred ca numai atat se va intampla. Slabe sanse sa-l si joc dupa ultima patanie cu NFS Shift - vezi aici.
0,0p / 0 votes
A good coder is never on holiday - he may be working on a different machine, that's about as far as it gets.
v0id
Word

Status: 42.5

Postby andreiandreiq » 15 Nov 2010, 20:39

Eu as zice sa iti iei inima în dinți și sa-l joci, se anunța a fi un NFS de zile mari. Părerea mea :P
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Postby andreiandreiq » 19 Nov 2010, 22:44

Need for Speed: Hot Pursuit in real life @-) :
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Postby v0id » 04 Dec 2010, 00:06

Nah... L-am instalat...
Nu-mi imaginam ca se mai produc jocuri de curse cu masini in care n-ai posibilitatea sa folosesti transmisia manuala! Astia de la EA nu inceteaza sa ma uimeasca =))
0,0p / 0 votes
A good coder is never on holiday - he may be working on a different machine, that's about as far as it gets.
v0id
Word

Status: 42.5

Postby Insane » 04 Dec 2010, 11:34

M-am jucat si eu Need for Speed: Hot Pursuit 2 dar nu a fost asa de interesant :(
0,0p / 0 votes
Insane
Bit

Status: 0

Postby Skyllful » 01 Jan 2012, 16:34

A aparut NFS: The Run.... Grafica geniala, idee penala..... inca sustin ca cel mai reusit NFS a fost NFS:Most Wanted
0,0p / 0 votes
Nu lua viata prea in serios, oricum nimeni nu a reusit sa iasa viu din ea...
Skyllful
Bit

Status: 0

Return to Noutăţi