Parteneriate & Popularizare

Aici găsim metode de a promova forumul.

Parteneriate & Popularizare

Postby smith » 18 Apr 2010, 23:31

Parteneriate si popularizare

Nu stiu daca ati observat, dar in partea de jos a forumului a aparut o "mini-sectiune" asemanatoare unui blog-roll. Acest blog-roll (sau forum-roll^^) va contine linkuri catre site-uri partenere cu noi. Momentan am stabilit legaturi cu WorldIT.info si cu StiintaAzi.ro.

WorldIT.info este un blog ce are ca tema principala tehnologia, axandu-se in special pe programare, securitate si algoritmica. Am stabilit legaturi cu ei pentru ca, sa zicem, il stiu pe Avadanei Andrei - coordonatorul acestei comunitati.

StiintaAzi.ro este un site dedicat celor pasionati de stiinta. Am vorbit cu fondatorul proiectului, Adrian Buzatu, si a fost foarte incantat cand a auzit despre forumul nostru si ce vrem sa obtinem. Astfel el ne-a adaugat un banner pentru a ne face cunoscuti. A scris chiar si un articol despre forumul nostru. Articolul il puteti citi aici.

Pe calea asta tin sa le multumesc celor doi pentru sprijinul acordat!

Ce puteti face voi?

Daca stiti vreun site care are o tangenta cu domeniul IT v-as ruga sa creati legaturi / parteneriate astfel incat forumul sa devina cat mai populat. Asta consta in promovarea forumului in orice fel bannere/linkuri.
Promovarea se poate face si offline. Puteti face stickere sau hartii cu un link imprimat pe ele si sa le lipiti in locuri pentru anunturi sau chiar la voi in scoala/facultate, internet caffe etc. Puteti sa puneti link pe bloguri sau chiar sa postati un articol/review pentru promovarea forumul. Daca frecventati alte forumuri puteti sa sugerati prin semnatura faptul ca frecventati forumul Bitcell (curand voi face si niste sigbar-uri). Puteti promova forumul prin orice metoda (legala) care va trece prin cap. Eu, de exemplu, imi voi face un tricou cu bitcell.

Ce primiti?

Veti primi puncte!
Pentru munca depusa si originalitatea felului in care ne promovati, administratorii forumului vor hotara cu cat sa va puncteze. Numarul maxim de puncte va fi 10, deci puneti-va pe treaba. Daca un user isi face blog nou doar ca sa adauge un link, ca apoi sa zica ca ne-a promovat , acel user nu va primi puncte (evident). Al doilea lucru pe care il primiti este respectul nostru si al comunitatii !

Toti cei care doresc sa ajute comunitatea trebuie sa ne demonstreze printr-o poza/link cum ne-au ajutat ei. Pozele si linkurile se posteaza pe acest thread. Daca doriti sa faceti parteneriate cu link-exchange, atunci va rugam sa ne anuntati in prealabil de initiativa voastra printr-un post pe acest thread, iar un admin se va ocupa de voi.

Daca aveti nelamuriri, va rog sa le postati aici.

Spor la treaba!
0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Re: Parteneriate & Popularizare

Postby andreiandreiq » 18 Jun 2010, 16:20

Eu mai frecventez si forumul http://lockerzromania.eu, singura modalitate de a face publicitate forumului este cea pe care o vedeti in poza de mai jos.. am incercat sa vorbesc de un parteneriat, dar nu au vrut pe motiv ca "forumul este inca mic... dupa ce mai creste forumul, poate". Asta e, o sa mai incerc.

Image
3p / 1 votes
Image
andreiandreiq
Word

Status: 33.33

Postby DarkByte » 18 Jun 2010, 16:24

Good, good :). Oricum, am o impresie ca o sa creasca destul de repede forumul in urmatoarele cateva luni ... vacanta, lume care poate face treaba, reclame, etc :)

Keep up :)
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Postby andreiandreiq » 21 Sep 2010, 15:37

Cu acordul lui DarkByte am hotarat sa fac forumului cont pe FaceBook pentru a ajuta la extinderea forumului...tot odata cu asta am facut si o adresa de Yahoo forumului : bitcell_IT@yahoo.com.
Am incarcat ceva poze pe Profil si vreo 3 "filmulete"si in rest dupa cum vedeti si in poza de mai jos am pus cam peste tot http://www.bitcell.info . Ma ocup personal de administrarea contului(poze,video etc.)

Daca cuiva nu ii convine initiativa sa spuna in acest topic, de ce nu e de acord.
Vreau niste pareri: bune, rele, cum or fi ele. :)>-

PS. Cand o sa am timp o sa fac si un cont pe Twitter, daca nu are nimeni nimic impotriva.

Image

L.E. (-- 18 Jun 2010, 23:55 --)

Cred ca ar fi o idee sa inscriem site-ul in cat mai multe directoare si motoare de cautare, am facut o "listuta" mai jos.

-- 21 Sep 2010, 14:34 --

Am placerea sa va anunt ca incepand de astazi forumul are un banner pe siteul http://cristealizari.com (la sectiunea Prietenii OLN, in partea dreapta-jos). Banner-ul a fost creat initial de smith, apoi modificat de catre mine, pentru a-i face pe plac lui DarkByte :D.

Administratorul site-ului se numeste Adrian Cristea, care este prezentatorul emisiunii "O Lume Nebuna" (OLN), de pe 220.ro. Joia trecuta a inceput sezonul 4 al emisiunii O Lume Nebuna, asa ca va las un link pentru a viziona linistiti emisiunea: http://www.220.ro/blog/Vrajitoarea-Fara ... OIygn6DYL/.
Enjoy :)>-
3p / 1 votes
Image
andreiandreiq
Word

Status: 33.33

Return to Promovare forum