Joc: X si 0, 3D, x4 p2p

Ai facut un joc ? Merita sa ne pierdem timpul cu el ? Posteaza-l aici si hai la joaca !

Joc: X si 0, 3D, x4 p2p

Postby randunel » 22 May 2010, 21:58

Am facut un joculet "X si 0" 3D in Flash: http://cs.ibaneasa.ro/x0
Jocul este pe 4x4x4 patratele (nu 3x3/3x3x3), pentru 2 playeri.

Modul de joc: acceseaza link-ul. Primul (unul dintre cei 2 jucatori) da click pe "connect". Apare un cod lung. Dublu-click, copy. Paste pe skype/yahoo/altceva celuilalt jucator. Jucatorul 2 copy+paste codul in casuta, abia apoi da "connect".
Apoi, incepe jocul.
Recomandare: vorbiti (pe skype/ym/ts/altceva) in timp ce jucati, e mai fun

Exemplu:
eu: accesez http://cs.ibaneasa.ro/x0
eu: click "connect", copiez codul din casuta (il selectez cu dublu-click)
eu: dau codul adversarului (copy+paste pe skype)
adversar: acceseaza http://cs.ibaneasa.ro/x0
adversar: copy+paste codul de pe skype, in casuta de pe net
adversar: click "connect"
eu vs adversar: eu castig

Testati-l si dati-mi mesaj privat daca gasiti bug-uri sau intampinati probleme (+SNAPSHOT preferabil). Eventual daca aveti recomandari tot PM :P
Nota administrativa: jocul foloseste conexiune tip peer2peer, protocol RTMP (creat de Adobe). Trebuie sa nu fie blocat portul UDP 1935. Momentan nu stiu cum se comporta jocul in caz de latente mari.
P.S.: puteti testa in 2 browsere diferite

----------
Later edit: Aplicatia finala va putea fi rulata si pe desktop in Adobe AIR, momentan este publicata exclusiv web in scopuri de debugging.
0,0p / 0 votes
Last edited by randunel on 22 May 2010, 23:31, edited 1 time in total.
randunel
Bit

Status: 0

Re: Joc: X si 0, 3D, x4 p2p

Postby DarkByte » 22 May 2010, 22:39

Salut,

Inca nu am incercat jocul, dar cred ca nu ai trecut pe la reguli ... Este una care specifica faptul ca trebuie sa postezi si sursa (uite aici). Editeaza-ti postul si pune link catre sursa, te rog.

In alta ordine de idei, spune-ne si noua cine esti, ce zici ?

Bafta
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 136

Postby randunel » 22 May 2010, 22:56

Adica suntem obligati, conform regulamentului, sa ne limitam la a posta aplicatiile proprii open-source? :)
0,0p / 0 votes
randunel
Bit

Postby smith » 22 May 2010, 23:20

regulament wrote:» Toate programele postate (în secţiunea creată special pentru asta) vor avea şi codul sursă postat. Încălcarea acestei reguli fără un motiv serios se premiază cu avertisment

Deci trebuia sa ne specifici motivul :P
0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Postby DarkByte » 22 May 2010, 23:27

randunel wrote:Adica suntem obligati, conform regulamentului, sa ne limitam la a posta aplicatiile proprii open-source? :)

Acest forum este creat in dorinta de a-si educa membrii, prin invatare continua. Faptul ca tu postezi o aplicatie arata activitate pe forum, dar nu invata nimeni nimic. Singura persoana care beneficiaza de aici esti tu, pentru ca ti-ar putea gasi alti membri buguri, de care sa te ocupi inainte de a considera proiectul terminat.

Daca e chiar important sa postezi un proiect closed-source (cum ar fi daca vrei sa participi la vreun concurs cu el), specifici asta, dar postezi sursele dupa terminarea respectivului concurs.

Gandeste-te si altfel: postezi sursele si vreun alt membru, care cunoaste AS (cred ca de asta e vorba), iti mai da niste idei, iti arata cum puteai face mai bine anumite lucruri. Cum spuneam, toti incercam sa ne invatam unii pe ceilalti aici.

Nu am nimic personal cu tine ... daca te mai uiti nitel prin sectiunea de programe, o sa vezi si programe de-ale mele, postate cu sursa completa.

Bafta
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 136

Postby _MaxX_ » 25 May 2010, 04:01

Image

Am incercat jocul de 2 ori, prima oara am castigat eu jucand intr-un patrat si colegul in al 2-lea :)) , anyway fiecare joaca unde vrea, dar a 2-a incercare a fost fail rau de tot. Dupa cum vezi am inceput de sus amandoi si am ajuns jos. El a pus X, eu 0 (I WIN! lol?)

In locul tau as pune sursa si chiar si un mod de a-l juca, poate nu am inteles eu de ce am castigat, dar daca ai face un scurt tutorial sigur m-as prinde daca e un bug sau nu.

Have fun, no more testing pana la sursa :)
0,0p / 0 votes
_MaxX_
Bit

Postby Adrian » 25 May 2010, 10:33

Nu ai cumva acolo 4 de x pe verticala? (asa mi se pare dar nu se vede prea bine de fereastra cu you've won...) - banuiesc ca de asta e X0 3D, se iau si verticalele in calcul... altfel era... plain old X0...
0,0p / 0 votes
Adrian
Byte

Status: 13.5

Postby _MaxX_ » 25 May 2010, 14:41

Da, m-am gandit la asta dupa ce am postat, dar am zis s-o las asa. Cu siguranta asta era explicatia :)
Anyway thx for the tip Adrian.
0,0p / 0 votes
_MaxX_
Bit

Return to Jocuri