smoc

Tocmai ţi-ai creat cont? Dorești să intri cu dreptul în comunitatea noastră? După ce ai citit regulile, treci pe aici şi spune-ne cine eşti, de unde, cu ce te ocupi, ce te intereseaza şi cum ai dat de noi. În schimb, vei avea parte de o primire călduroasă !

smoc

Postby smoc » 24 May 2010, 18:33

Am evitat aceasta sectiune deoarece nu am cu ce sa ma laud. In fine .. sunt Valentin si am 17 ani. In timpul celor 17 ani m-am jucat(nu foarte mult) si am cautat sa vad si eu cu ce se mananca programarea si web developmentul. Am facut ceva Pascal, am trecut si prin C si acum sunt la PHP. Am trecut prin toate, insa la niciunul nu sunt priceput. Motivul ? Lenea. Prefer sa fac orice altceva decat sa invat. Adica, invat, dar cand dau de ceva mai greu ma las pagubas ..

Cam atat am avut de spus in prezentarea mea.. sper sa ne intelegem bine si astept sectiune cu PHP sa fie cat mai activa(mai ales concursurile) ca sa mai invat si eu cate ceva.

Thx ! :-H

0,0 points / 0 votes
smoc
Bit

Re: smoc

Postby Adrian » 24 May 2010, 19:30

Vad ca intarzie comitetul de primire asa ca incep eu...

Bine ai venit! Ca mesaj din partea mea, eu zic sa nu-ti faci griji pentru ca nu esti priceput, nu cred ca sunt prea multi Code Gurus la 17 ani :) Ai timp destul sa inveti. Eu unul zic sa nu-ti fie frica daca te lovesti de vreo problema, poti apela linistit la ajutorul celor de aici si sa treci mai usor peste ;) dar oricum, iti va trebui si ceva vointa PROPRIE pentru ca fara efort din partea ta nu prea o sa reusesti. Sedere placuta si happy computing :)

0,0 points / 0 votes
Adrian
Bit

Postby DarkByte » 24 May 2010, 19:40

Cum spunea Adrian, ajutor gasesti aici, vointa trebuie sa o cauti in tine :)

Pana atunci, bine ai venit, mestere :)

0,0 points / 0 votes
Image
DarkByte
DWord

Postby smith » 24 May 2010, 20:13

Bine ai venit!
Si... Curaj!

0,0 points / 0 votes
smith
Ilea Cristian

Postby smoc » 24 May 2010, 20:43

Multumesc pentru primire ! >:D<

0,0 points / 0 votes
smoc
Bit

Postby andreiandreiq » 24 May 2010, 22:56

Bine ai venit :P

0,0 points / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Postby Zatarra » 25 May 2010, 11:31

Stai linistit, asa eram si eu pana am ajuns la faculta unde am realizat ca nu mai merge faza cu lenea. Viata e dura si trebuie sa ne aratam un pic de interes pentru a trece mai usor prin ea. Iar in ceea ce priveste maestria fiecaruia... nu cred ca e vorba de asta, eu zic ca important e sa faci ce iti place, fara sa conteze daca faci bine sau rau, atat timp cat iti place.

Bine ai venit si, daca ai probleme cu ceva, anunta-ne.

P.S. O sa intru si eu in domeniul PHP-ului peste cateva luni, dupa ce termin ce am inceput acum, si poate atunci o sa vorbim mai des. Pana atunci numai bine si bafta la scoala ;-)

0,0 points / 0 votes
ReSpEcT
Zatarra
Bit

Postby smoc » 25 May 2010, 15:23

^Scoala s-a cam dus, iar acum este timpul de invatat(php). Mersi, oricum !

0,0 points / 0 votes
smoc
Bit

Return to Bine ai venit !