Buna ziua

Tocmai ţi-ai creat cont? Dorești să intri cu dreptul în comunitatea noastră? După ce ai citit regulile, treci pe aici şi spune-ne cine eşti, de unde, cu ce te ocupi, ce te intereseaza şi cum ai dat de noi. În schimb, vei avea parte de o primire călduroasă !

Buna ziua

Postby sventek » 06 Jun 2010, 19:21

Ma numesc Alexandru A.

Primul contact cu un calculator a fost in anul 1999, cel a varului meu apoi in anul 2002 aveam si eu propriul calculator cu o configuratie medie pe vremea aceea. Limbajul de programare care m-a facut sa intru in aceasta lume noua a fost Visual Basic, in anul 2008. Aveam un prieten care facea diferite programele simple tot in VB. M-am ambitionat si am vrut sa vad despre ce este vorba dar pacat ca nu am continuat foarte mult, il abandonasem dupa ceva timp. Incep din nou sa invat HTML dupa care a urmat CSS, lucruri care-mi folosesc si in momentul de fata (la scoala). In vara lui 2009 am inceput sa deschid prima carte intitulata: PHP pentru World Wide Web. Am citit-o zile bune si m-am tinut de treaba pana cand au aparut unele probleme si iar am lasat-o. La inceputul clasei a 7-a, am primul contact cu programarea care se face in scoli si anume C. Ma impac bine cu acest nou limbaj (pentru mine) si inca nu mi-a scos par alb in cap. In momentul de fata sunt intr-o pauza lunga (5 - 6 luni) care m-a facut sa nu mai programez si am cam uitat totul dar imi voi reaminti cat de curand.

Alte interese ar mai fi editarea foto cat si video, filmuletele din jocuri si basketul. Filmul meu preferat este "The KGB, the computer and me" filmat in 1990. Stilul de muzica preferat este rap-ul iar artistul este Ice-T. Melodia preferata este "I'm not afraid" de Eminem.

Jocurile prin care am trecut sunt: Need For Speed Porsche, Need for Speed Hot Pursuit 2, Need for Speed Underground 2, Need for Speed Most Wanted, Need for Speed ProStreet, GTA 1, GTA 2, GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas, GTA IV, Fifa 2005, NBA Live 2007, Diablo 1 si multe altele.

0,0 points / 0 votes
sventek
Bit

Re: Buna ziua

Postby andreiandreiq » 06 Jun 2010, 20:32

In sfarsit te prezinti si tu chiar daca ai cont de mult timp.
Bun venit ;) sedere placuta.

0,0 points / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Postby morpheus » 06 Jun 2010, 20:40

Bine ai venit la noi pe forum. :)

0,0 points / 0 votes
To understand recursion, we first need to understand recursion - Anonymous
morpheus
Word

Postby Zatarra » 06 Jun 2010, 23:59

Nici daca aveam compunere de facut la scoala nu scriam atat despre mine :)). Oricum.. sper sa comunicam cat mai mult.

Bun venit pe la noi prin curte :))

0,0 points / 0 votes
ReSpEcT
Zatarra
Bit

Postby DarkByte » 07 Jun 2010, 09:20

Bine-ai venit, Sventek :)

Sper sa mai ramai pe aici, cu noi.

Bafta

0,0 points / 0 votes
DarkByte
DWord

Postby smith » 07 Jun 2010, 18:09

welcome welcome...

0,0 points / 0 votes
smith
Ilea Cristian

Postby sventek » 07 Jun 2010, 21:50

Multumesc pentru primire.

Zatarra wrote:Nici daca aveam compunere de facut la scoala nu scriam atat despre mine :)). Oricum.. sper sa comunicam cat mai mult.

Bun venit pe la noi prin curte :))

Trebuia ceva mai lunga pentru ca sa mai alunge acel mister care apare cu fiecare nou venit.

L.E. Nici Tux nu cred ca ar fi scris atat de mult. :))

0,0 points / 0 votes
sventek
Bit

Return to Bine ai venit !