Sys Info

Ai o idee buna de program ? Vrei sa ne arati ce ai facut pana acum si sa primesti sugestiile noastre ? Vrem si noi sa-l vedem, promitem ca-ti vom da sugestii si tot ajutorul de care ai nevoie.

Sys Info

Postby DarkByte » 03 Aug 2010, 23:52

Un mic programel de care m-am apucat doar ca sa vad ce iese... a iesit SysInfo si acum mi-e cam lene sa-l continui (mai ales ca exista o tona de alte programe, chiar si gratuite, care fac mult mai multe lucruri).

Totusi, e bun pentru a exemplifica niste capabilitati de-ale Delphi.

Screenshot:
Image

Sursa si executabilul le gasiti in atasament.

Bafta :)
0,0p / 0 votes
Attachments
Sysinfo_exe.zip
(210.3 KiB) Downloaded 37 times
Sysinfo_src.zip
(15.28 KiB) Downloaded 33 times
DarkByte
11011011

Status: 136

Re: Sys Info

Postby Picard » 05 Aug 2010, 15:45

Salut, cred ca programul putea fii ceva mai complex. Adica sa afiseze mai multe detalii :)

Eu i-as face interfata in Qt, si l-as structura pe taburi. As avea "General", "Hardware", "Network". Cand o sa dai click pe un tab, programul o sa apeleze o comanda din sistem. De exemplu, la tabul "Hardware", o sa ruleze comanda "lshw". Asta in Linux.
Dar, nu mi-as pierde timpul cu un astfel de program, exista deja foarte multe :D
0,0p / 0 votes
Our five year mission: to seek out new worlds and new civilizations. To go boldly where no man has gone before.
Picard
Bit

Status: 0

Re: Sys Info

Postby DarkByte » 05 Aug 2010, 17:18

Nu stiu ce ai auzit tu, dar Qt nu este singurul care poate crea GUI-uri complexe :D (joking :P). Delphi does the job just fine :)

As fi creat un GUI mai ... structurat, dar nu am avut niciun motiv pentru asta, luand in considerare ca nu afiseaza prea multe detalii (asa cum ai remarcat).

Also, am specificat ca este doar un "programel" :D

Merci de raspuns.

Bafta
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 136

Return to Programe in lucru / neterminate