. Initial doream sa il denumesc MindHunter, dar profesoara m-a inscris cu acest nume la concurs.Acesta este un mic program, aproximativ ca si cele de contabilitate cu care trebuie sa ma prezint eu la un concurs saptamana viitoare.
Va rog pe cei care aveti timp si chef, sa downloadati programul din atasament si sa imi dati detalii pe forum in legatura cu ce erori primiti sau cu ce gasiti neinregula cu el. Atata va rog, in legatura cu designul daca aveti sugestii, sa nu fie pentru schimbari majore, ca timp pentru a-l modifica prea mult nu mai am.
Descriere:
Programul lucreaza pe o baza de date care cuprinde mai multe persoane, meserii si firme(joburi). Se zice ca la firma care foloseste acest program se inscriu mai multe persoane si mai multe firme care cauta angajati sau sa fie angajati. Cu ajutorul programului se vor face legaturile intre acele persoane si firme in functie de necesitatile lor.
Nu e mare lucru, dar este singurul tip de program care mi-a venit in minte pentru acest concurs acuma o luna (tema este: O afacere de succes).
PS. Codul sursa, adica proiectul, poate fi descarcat tot din atasament.
Welcome to BitCell. Click here to register !

.
.