Zingo

Ai făcut un program și vrei să ne arați și nouă? Vrei să te lauzi cu priceperea ta în programare? Vrei să îți dăm un feedback sau unele sugestii în legătură cu aplicația ta? Haide, arată-ne şi noi te vom ajuta să-ți finisezi creațiile.

Zingo

Postby coddo » 17 Apr 2010, 20:47

Dupa cum se vede, programul are un nume handicapat ca sa incep asa :)). Initial doream sa il denumesc MindHunter, dar profesoara m-a inscris cu acest nume la concurs.
Acesta este un mic program, aproximativ ca si cele de contabilitate cu care trebuie sa ma prezint eu la un concurs saptamana viitoare.
Va rog pe cei care aveti timp si chef, sa downloadati programul din atasament si sa imi dati detalii pe forum in legatura cu ce erori primiti sau cu ce gasiti neinregula cu el. Atata va rog, in legatura cu designul daca aveti sugestii, sa nu fie pentru schimbari majore, ca timp pentru a-l modifica prea mult nu mai am.

Descriere:
Programul lucreaza pe o baza de date care cuprinde mai multe persoane, meserii si firme(joburi). Se zice ca la firma care foloseste acest program se inscriu mai multe persoane si mai multe firme care cauta angajati sau sa fie angajati. Cu ajutorul programului se vor face legaturile intre acele persoane si firme in functie de necesitatile lor.

Nu e mare lucru, dar este singurul tip de program care mi-a venit in minte pentru acest concurs acuma o luna (tema este: O afacere de succes).

PS. Codul sursa, adica proiectul, poate fi descarcat tot din atasament.

0,0 points / 0 votes
Attachments
zingo_exe.rar
(201.9 KiB) Downloaded 24 times
zingo_src.rar
(1.21 MiB) Downloaded 12 times
coddo
Bit

Re: Zingo

Postby DarkByte » 17 Apr 2010, 20:57

Sorry, eu nu am avut nervi sa stau dupa .NET 3.5 sa se incarce ... nici dupa SQL Compact ala ... :-s

Poate ar fi bine sa pui si un screenshot cu aplicatia.

Bafta si la mai multe / mai mari :)

0,0 points / 0 votes
DarkByte
DWord

Postby smith » 17 Apr 2010, 22:07

In primul rand programul nu are buton de iesire in colt (Adica X).

Apoi daca adaug ceva in tabel/baza de date si dau refresh dispare ce am bagat. Dracovenia functioneaza numa daca apesi pe "adaugare rapida" care nu stiu daca e asa de rapida :))

Faza cu refresh dupa ce folosesc "adaugare rapida" e cam aiurea. Ar trebui sa se refreshuiasca singur dupa ce termin cu adaugarea rapida.

Din nou, daca incerc sa bag o data de nastere aiurea primesc o eroare kilometrica. Cred ca se poate genera si o eroare mai "omeneasca".

Daca apas pe "Calculare venit" imi apare o fereastra cu numele "Calculare_venit" , restul ferestrelor neavand nume cu underscore. Asta e doar un detaliu mic. Problema mai mare e atunci cand incerc sa dau calculare venit si nu introduc nimic in campurile pentru numarul de persoane fizice, respectiv juridice. Ai putea sa initializezi cu 0 campurile alea sa nu fie probleme.

La "Despre" iar nu scrie nimic.

Sa centrezi butoanele si sa le faci "scalabile" sau cel putin sa poti sa lucrezi "fullscreen". Nu arata prea bine ferestrele fortate si butoanele alea gigantice.

0,0 points / 0 votes
smith
Ilea Cristian

Postby coddo » 20 Apr 2010, 21:45

Bun. Ca sa clarific o parte din probleme :D.
*Programul nu are buton de X deoarece eu am vrut asa, am pus in menustrip un buton: IESIRE.
*Tabelele sunt view ONLY, deci nu poti sa modifici de acolo in baza de date. Va trebui sa lucrezi cu "adaugare rapida", la care i-am schimbat numele in "adaugare".
*Programul nu l-am mai modificat ca sa fie totul scalabil, deoarece imi este foarte lene :)) si nici nu gasesc unde sa modific aceasta proprietate, asa ca am facut astfel incat nici ferestrele sa nu fie scalabile.
*Acolo cu " CALCULARE_VENIT", am modificat
*Am recentrat butoanele
*Sa faca singur refresh, ar fi o idee buna, desi eu totusi prefer butonul ;;) .
*Eroarea kilometrica o sa ma ocup de ea maine
*Iar campurile alea de ziceai sa initializez cu 0, am pus in schimb sa-mi apara un messagebox: " NU ATI COMPLETAT AMBELE CAMPURI !"
*La despre am mentionat la inceput in post: urmeaza sa completez si acolo peste vreo 2-3 zile cand imi fac chef.

Cam atat deocamdata. Daca mai este ceva, anuntati-ma :)

0,0 points / 0 votes
coddo
Bit

Return to Programe facute de noi