Problema calcul fractali

.NET este un framework software care rulează pe sistemele de operare din gama Windows.
Acest framework include o librărie mare cu soluţii pentru problemele des întâlnite de programatori. Aici vorbim despre C#, J#, VB.NET, ASP.NET, DELPHI.NET etc.

Problema calcul fractali

Postby Archangel » 02 Mar 2011, 19:20

Am de dezvoltat o aplicatie care sa faca un calcul distribuit pentru generare de fractali si nu prea am idei legate de interfata grafica. Am facut eu ceva, dar as avea nevoie de alte idei, daca ma poate ajuta cineva.

Aplicatia mea arata ca in poza, plus alti parametri, butoane, etc. de adaugat sub ComboBox.

So... any ideas?
0,0p / 0 votes
Archangel
Bit

Status: 1

Re: Problema calcul fractali

Postby smith » 04 Mar 2011, 20:08

Deci tu vrei doar o sugestie pentru cum sa arate interfața grafică?
0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Postby Archangel » 04 Mar 2011, 23:39

Exact ... daca ai vrea sa desenezi fractali, cum iti inchipui ca ar arata softul?
0,0p / 0 votes
Archangel
Bit

Postby just me » 05 Mar 2011, 00:17

Poate e o prostie ce scriu, dar eu ma risc. Ziceai de interfata grafica, etc. Am vazut fractali faini. Poate te ajuta pozele. Daca is pe langa cu tot postul te rog sa imi spui :))

Image

Image
0,0p / 0 votes
" Being happy doesn't mean that everything is perfect. It means that you've decided to look beyond the imperfections "
just me
Bit

Status: 3

Postby smith » 05 Mar 2011, 00:23

^^Păi ideea ta e ok. O altă ideea ar fi ca setările pentru fractali să fie într-o fereastră restrânsă iar fractalul generat să apară în altă fereastră (ideal, cu posibilități de zoom și salvare ca imagine dar și salvare ca fisier care conține doar informații despre ce setări au generat fractalul respectiv).
0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Postby Archangel » 05 Mar 2011, 14:05

@Angela: Nu e total pe dinafara ce spui tu, numai ca nu ma refeream la modelul fractalilor :P Mi-ai dat o idee legata de suprafata pe care sa ii desenez :)) O sa fac ceva de genul, numai ca in loc de scris, o sa fie fractalii ;)) Cam asa adica.

@Smith: Da, oricum o sa generez un log cu parametrii fractalului si alte detalii, in momentul in care utilizatorul alege sa faca randare pe disc. Ideea unui zoom dupa generare nu este rea, dar nu prea este utila, pentru ca in cazul unui fractal greu de generat, dureaza mult sa faci un zoom. Utilizatorul nu trebuie sa vada imaginea la cea mai buna calitate neaparat, inainte de randare. Trebuie sa vada un preview, atat cat sa decida daca vrea sa randeze sa nu. Deci acel preview, poate fi si de 600x400 si sa fie pus in mijlocul form-ului sau separat, cum zici tu, si setarile, intr-o fereastra restransa.

Multumesc amandurora pentru idei :)
0,0p / 0 votes
Archangel
Bit

Return to .NET