Anul trecut am avut un hard care mi se bloca. Am apelat la originala solutie de a-l scoate din carcasa si de a-l atarna perpendicular pe podea. Dupa vreo 2 luni de "stare de agonie", in care hardu, ba mergea, ba nu mergea, ba il ciocaneam putin sa mearga, ba il mai tranteam, s-a stricat.
Acum, iar, de vreo 2 luni mi se intampla foarte des sa mi sa se blocheze hard-ul cel nou. Asa ca am apelat, din nou, la solutia originala, de a-l scoate din carcasa, si a-l atarna. L-am pus perpendicular pe podea, si nu mi s-a mai blocat.
Acum hardul l-am bagat inapoi in carcasa, odata cu curatenia de primavara de prin PC
, praf sters, alea alea, si vad ca nu mi se mai blocheaza, doar cateodata imi mai da ecran albastru
. Chestia socanta pentru mine e ca am Windows 7. Traiam cu impresia ca nu e posibil sa mai primesti ecran albastru si pe W7. M-am cam inselat.
Am dat Chkdsk, si tot ce puteam sa fac din cmd, dar tot mi se intampla sa primesc ecran albastru cam odata pe saptamana. Hardul nou, care imi da ecran albastru e in garantie.
Sunt de parere ca o alta componenta din PC imi strica hardurile, sursa pentru ca e cam foarte veche, cred. Se poate sa fie sursa de vina? Sau niste mega virusi veniti din spatiu care i-am mutat de pe hardul vechi?
Astept sa-mi raspunda cineva
Mulţam,
Pave
Welcome to BitCell. Click here to register !