Probleme cu mozilla

Ai probleme cu Windows? Ai intrebări legate de el ? Întreabă-ne și-ți vom răspunde.

Probleme cu mozilla

Postby Dieliric » 18 Feb 2010, 22:58

Dupa ce mi-am reinstalat windows-ul am schimbat si versiunea de mozilla, defapt am inlocuit si kitul vechi dar am uitat ce versiune era mi-au aparut urmatoarele "probleme":
-nu mai are setarile pentru stergerea datelor private.
-siturile pe care eram logat dupa iesire nu mai recunosc logarea chiar daca am salvate datele de autentificare.
-nu mai salveaza datele de autentificare ( saved password :( ).

Daca stie cineva ce as putea face sa scap de probleme astea e super bine. Astazi am incercat o gramada de versiuni si tot degeaba nici una nu are ce avea vechea mea versiune sau macar ceva mai "evoluat" pentru protectie :P.
0,0p / 0 votes
"Nu spun ca nu stiu ci nu stiu inca"
Dieliric
Bit

Status: 7

Re: Probleme cu mozilla

Postby v0id » 19 Feb 2010, 00:04

Ce versiune ti-ai instalat? Ai luat-o pe ultima de pe site-ul lor? Du-te la Help -> About Mozilla Firefox, vezi ce versiune ai si posteaz-o aici.

1. Nu prea inteleg exact ce vrei sa spui. Banuiesc ca te intereseaza cum accesezi setarile de Privacy: Tools -> Options -> click in partea de sus a ferestrei pe Privacy
2. Tools -> Options -> Privacy. Acolo asigura-te ca sunt selectate optiunile: "Accept cookies from sites", "Accept third-party cookies". La "Keep until" selecteaza "they expire" din drop-down-ul ala.
3. Tools -> Options -> Security. Asigura-te ca este selectata optiunea "Remember passwords for sites".

Cele de mai sus se aplica pt. Mozilla Firefox 3.6, pe care eu il am instalat. La tine s-ar putea sa difere in functie de versiunea pe care o ai instalata.
0,0p / 0 votes
A good coder is never on holiday - he may be working on a different machine, that's about as far as it gets.
v0id
Word

Status: 39.5

Postby Dieliric » 19 Feb 2010, 14:06

Acum am instalata versiunea 3.5 . Nu are optiunea de pastrare a cookies-urilor si e selectata optiunea cu parolele, dar degeaba. La versiunea pe care o foloseam anterior aveam si optiunea de stergere a datelor private (saved passwords, cookies, offline content, authenticated sessions etc) si nu mai gasesc aceasta optiune nici la 3.6.
Dupa ce ajung acasa diseara mai incerc sa vad ce gasesc pe site-ul lor.

P.S. Nu imi raman salvate parolele :( .
0,0p / 0 votes
Dieliric
Bit

Postby Dexter » 19 Feb 2010, 16:46

Nu e în Tools > Clear recent history... (Ctrl+Shift+Del) ?
0,0p / 0 votes
Dexter
Word

Status: 44.5

Postby Dieliric » 19 Feb 2010, 18:56

0,0p / 0 votes
Dieliric
Bit

Return to Windows