Ca design si ca in alte aspecte e diferit fata de QuickBar. Programul se deschide si se ascunde automat, iar prin apasarea unor butoane "magice" configurate de user (by default Ctrl+Alt+Z) programul va aparea la pozitia actuala a mouse-ului sau pe mijlocul ecranului, depinzand de cum e configurat. Apoi prin dublu click pe programul cautat acesta se va deschide.
Aici va pun un screenshot al programului.

Programul vine direct in versiunea 2.0.2.0 deoarece anterior a existat o versiune 1 al programului pe care o foloseam personal. Codul nu il mai am si nici executabil-ul.
Ce m-a facut sa continui programul pana la versiunea 2.0?
Dupa mult timp de uz am realizat ca programul avea cateva bug-uri si m-am decis sa le rezolv. Intre rezolvarea bug-urilor, m-am gandit sa ii schimb design-ul si sa ii adaug cate optiuni in plus pe care nu le avea, precum:
- Adaugarea de mai multe programe de odata
- Configurarea programului printr-un fisier .ini
- Un log unde se vor salva toate erorile programului.
- Reordonarea si redenumirea programelor din lista.
- Adaugarea optiunii de a se executa odata cu windows-ul.
Programul este inca in versiunea Beta deoarece inca nu l-am folosit indestul ca sa vad daca merge cum ar trebui si ca nu are nici un bug.
Puteti sa il descarcati de pe pagina de SourceForge.
Astept feedback si poate o idee de Icon pentru el deoarece deocamdata nu are. (Si poate si un nume)
P.S. Programul este in C# si are nevoie de .NET Framework 2.0 pentru a-l putea rula.
Welcome to BitCell. Click here to register !

.