Salut! Am venit si eu aici.

Tocmai ţi-ai creat cont? Dorești să intri cu dreptul în comunitatea noastră? După ce ai citit regulile, treci pe aici şi spune-ne cine eşti, de unde, cu ce te ocupi, ce te intereseaza şi cum ai dat de noi. În schimb, vei avea parte de o primire călduroasă !

Salut! Am venit si eu aici.

Postby Nutu2000 » 30 Apr 2011, 20:35

Tocmai m-am oprit în galaxia asta şi am zis să trec şi eu pe aici :-H . Eu mă numesc Pleşa Ion - Nuțu, sunt în clasa a IX-a şi locuiesc în județul Călăraşi. Sunt pasionat de filmele SF (Stargate, Battlestar Galactica) \m/ , de calculatoare, şi... doar atâta îmi vin în minte acum.
Am găsit forumul acesta în timp ce încercam să găsesc nişte lecții Pascal pentru că la clasă algoritmica (pe care o facem acum la liceu) nu o ințeleg :-??.

Aş mai vrea să vă felicit pentru acest forum, este o "bijuterie" :-bd , fiindcă am căutat pe net alte forumuri de genul ăsta, dar nu am gasit şi vă rog să-mi spuneți şi mie istoria acestui forum (cand a fost creat, de către cine a fost creat, de ce... tot ce puteți să-mi spuneți). Şi mai am încă o întrebare: de ce forumul acesta e asa de mic, un forum de genul ăsta ar trebui să aibe mai mulți utilizatori activi.

PS: cu algoritmica ce aş putea face?
0,0p / 0 votes
Just me, Nuțu2000.
Nutu2000
Bit

Status: 4

Re: Salut! Am venit si eu aici.

Postby DarkByte » 30 Apr 2011, 20:45

Bine ai venit, Nutu.

Ma bucur ca-ti place forumul si sper sa gasesti pe aici tot ce ai nevoie. Daca ai nevoie de vreun tutorial Pascal sau ai intrebari despre algoritmica, spor la treaba :)

Forumul a fost creat in ianuarie 2010, iar eu sunt unul dintre fondatori. smith si morpheus sunt ceilalti doi.

Pe scurt, BitCell s-a nascut, initial, ca o idee a lui smith - iar eu nu am prea fost de acord. Numele forumului a fost opera lui morpheus. Am vrut un forum cu si despre IT in care noi sa fim sefii :> (erau mai multe motive, dar eu doar pe asta mi-l amintesc :D) si unde ne-am putea desfasura in voie.

Forumul e mic pentru ca nu are utilizatori ... si nu are utilizatori pentru ca e mic (fara gluma :) ). Either way, creste el :)
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Re: Salut! Am venit si eu aici.

Postby andreiandreiq » 30 Apr 2011, 20:49

Bine ai venit ! :)>-
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Status: 33.33