Salut!Si eu pe aici:)

Tocmai ţi-ai creat cont? Dorești să intri cu dreptul în comunitatea noastră? După ce ai citit regulile, treci pe aici şi spune-ne cine eşti, de unde, cu ce te ocupi, ce te intereseaza şi cum ai dat de noi. În schimb, vei avea parte de o primire călduroasă !

Salut!Si eu pe aici:)

Postby getlow12 » 06 May 2011, 18:24

Salut tuturor.Ma numesc Bogdan si am 14 ani dar istet din fire si ma pasioneaza calculatoarele si cam tot ce tine de ele.M-am apucat recent de programare in pascal dar nu ma descurc prea bine pe cont propriu.Pana gasesc eu un mentor o sa ma chinui ceva.
Imi place cam tot ce tine de stiintele exacte,cu date reale sau fictive.Imi plac foarte mult serialele sf si horror(Acum ma uit la seria fringe si am terminat the walking dead.).Pe langa acestea imi mai plac foarte mult anime-urile.Imi plac chiar prea mult as putea zice.Pe langa programare ma joc si foarte mult la calculator.Cs sau zeci de MMORPG-uri chiar daca "uzina" mea nu mi le permite pe toate odata.
Cred ca cel mai mult imi doresc sa devin un programator iscuit si in acelasi timp un Hacker.E si asta o pasiune dar cum am spus si mai devreme e greu pe cont propriu in plus mai sunt dezavantajat si de varsta.
Sper sa ma acomodez aici pe forum. :-bd
0,0p / 0 votes
"Hacking is an ART and we are the ARTist"
getlow12
Bit

Status: 0

Re: Salut!Si eu pe aici:)

Postby andreiandreiq » 06 May 2011, 18:34

Bine ai venit, Bogdan. :)>-

Eu iti recomand sa te joci mai putin, si sa dedici mai mult timp programării (daca asta iti place). Nu zic sa nu te mai joci, dar nici zeci de MMORPG-uri, cum ziceai tu.

Sfat: Daca iti propui ceva si nu reusesti din prima nu te lasa pagubas, incearca pana iti iasa, doar asa o sa inveti. Nu astepta sa vina cineva sa-ti dea totul "mura'n gura".

Bafta
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Status: 33.33

Postby Cosmin_NTG » 06 May 2011, 18:42

Bine ai venit, Bogdan! Cam asa sunt si eu... exceptand jocurile si filmele :D. Sper sa ne intelegem bine, mai ales ca avem acelasi "vis" :)).
0,0p / 0 votes
Thinking about solutions is better than thinking about problems
Cosmin_NTG
Byte

Status: 10

Postby DarkByte » 06 May 2011, 19:00

BIne ai venit, Bogdan !

Spor la invatat si ... sper ca te referi la cuvantul "hacker" in acceptiunea lui originala... nu la cea din filme / ziare.

Bafta
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Postby getlow12 » 06 May 2011, 19:23

Da, DarkByte. Cred ce e dat in filme e ceva de basme, desi ar fi prea frumos sa se intample :D
0,0p / 0 votes
getlow12
Bit

Postby v0id » 06 May 2011, 20:45

Welcome!
Cand ai zis de basmele din filmele cu "hackeri", mi-a venit in minte scena din Swordfish cand l-au testat pe Axl Torvalds :-bd
0,0p / 0 votes
A good coder is never on holiday - he may be working on a different machine, that's about as far as it gets.
v0id
Word

Status: 42.5

Postby noobakaflo » 06 May 2011, 22:08

Hai salut, Bogdane ! Dupa cum zice si Andrei, mai bine ai lasa jocurile... Mie deja imi pare rau pentru timpul care l-am pierdut cu jocurile cand eram tot asa, la 13-14 ani... si acum ma gandesc cat de multe lucruri utile puteam sa fac... =((

Totusi, daca te intereseaza un cont steam cu CS:S, ti-l dau gratis... nu l-am mai folosit de muuuuuuuuult :D
0,0p / 0 votes
noobakaflo
Bit

Status: 1

Postby getlow12 » 07 May 2011, 20:17

nobbafkaflo as vrea contul daca mi-l poti da prin pm caci am renuntat zilele astea mai la toate.Am ramas in pc doar cu cs-ul,shaiya,starcraft-ul si FPC-ul.:)

Ca fapt divers daca cineva cauta vreun elev student.Sunt dornic sa invat.:D ;)
0,0p / 0 votes
getlow12
Bit

Postby andreiandreiq » 07 May 2011, 20:36

Dacă ești dornic să înveți, apucă-te și citește tutorialele de Pascal de pe forum (parcă Pascal ziceai că înveți). Si pune in practica ce inveti, prin rezolvarea de probleme sau ce iti mai trece tie prin cap. Incearca sa faci asta zi de zi, sa te obisnuiesti cu programarea (daca iti place).
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Status: 33.33

Postby noobakaflo » 07 May 2011, 20:52

getlow12 wrote:nobbafkaflo as vrea contul daca mi-l poti da prin pm caci am renuntat zilele astea mai la toate.Am ramas in pc doar cu cs-ul,shaiya,starcraft-ul si FPC-ul.:)

Ca fapt divers daca cineva cauta vreun elev student.Sunt dornic sa invat.:D ;)

Ti-am trimis,vezi inbox. Ii poti schimba pw,chiar nu mai am ce face cu el.. :D
0,0p / 0 votes
noobakaflo
Bit

Status: 1

Postby Nutu2000 » 08 May 2011, 16:08

Bine ai venit getlow12! Spor la învățătură.
0,0p / 0 votes
Just me, Nuțu2000.
Nutu2000
Bit

Status: 4

Postby !_30 » 21 May 2011, 18:01

Salutare!

Un sfat - uita de cuvantul "hacker". Si-n la doilea rand, fa ce-ti place.
0,0p / 0 votes
!_30
Bit

Postby Nutu2000 » 21 May 2011, 21:15

@!_30, de ce îi zici să uite de cuvântul hacker? Dacă crezi că înseamnă ce ai văzut în filme, atunci te invit să cercetezi un pic pe net și ai sa afli ce înseamnă să fii hacker. Ce vezi în filme că e un hacker e, de fapt, un cracker... pe Wikipedia poți găsi informații chiar interesante.
0,0p / 0 votes
Just me, Nuțu2000.
Nutu2000
Bit

Status: 4

Postby smith » 21 May 2011, 21:23

Gata băieți, dacă vreți să discutați despre acest subiect sensibil, vă invit să faceți un topic pentru asta - sau pe privat.
0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Postby !_30 » 21 May 2011, 22:58

Eu i-am atras atentia initiatorului topicului. Nu ma cert cu nimeni, nu discut si nici nu caut sa instig la ceva.

Pace buna voua! :-$
0,0p / 0 votes
!_30
Bit

Return to Bine ai venit !