Schimbare carcasa

Ai nevoie de idei legate de viitorul tău sistem ? Ai probleme fizice cu calculatorul ? Întreabă aici.

Schimbare carcasa

Postby noobakaflo » 09 Feb 2011, 22:24

Salut.. Am prins niste banuti si mi-a trecut prin cap sa schimb carcasa..Cam ce ar trebui sa cunosc :-? Cam ce ar trebui sa iau in calcul ? Care sunt factorii de risc ca sa zic asa .. ? As putea demonta ceva p-acolo si sa stric ceva iremediabil ? E posibil sa iau o carcasa si sa nu se potrivesca 'piesele' ? La suruburi,la prindere sau eu stiu..
Cum vi se pare 'operatiunea '? E greu, usor.. Deocamdata stiu cum arata o placa video,o sursa ..
0,0p / 0 votes
noobakaflo
Bit

Status: 1

Re: Schimbare carcasa

Postby andreiandreiq » 09 Feb 2011, 22:33

@noobakaflo: Pentru ce iti trebuie o carcasa noua (ca sa arate mai "sic" PC-ul) ?
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Status: 33.33

Postby noobakaflo » 09 Feb 2011, 22:36

Da,cam asta ar fi ideea :D .. Nu ma intereseaza overclocking-ul , o ventilatie mai puternica, sau altele...
0,0p / 0 votes
noobakaflo
Bit

Postby andreiandreiq » 09 Feb 2011, 22:53

^Ahh, tu vrei doar sa iti faci PC-ul mai "frumos". Ai grija ce carcasa iti iei ca s-ar putea sa nu iti încapă componentele in ea, gen: sursa, placa de baza etc.

Oricum, dupa mine nu are rost sa bagi bani in asa ceva, mai bine mai strangi si iti cumperi ceva componente mai bune :P .

PS: Ai grija cum iti demontezi piesele sa nu "ranesti ceva" (am un coleg care si-a stricat CPU-ul cand l-a demontat :)) ).
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Postby DarkByte » 09 Feb 2011, 23:10

Doua chestii: "pimping" your PC nu mi se pare logic (ca sa nu fiu rau) ... iar daca nu te pricepi, mai bine las-o balta. Nu cred ca ai vrea sa ai un PC "mishtokr" care nu-ti functioneaza.
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Postby andreiandreiq » 09 Feb 2011, 23:15

Offtopic
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Postby v0id » 10 Feb 2011, 12:32

1. Din cate inteleg, nu te pricepi. Daca pana acum n-ai desfacut pe bucati cel putin un calculator si apoi l-ai reasamblat, atunci mai bine apeleaza la varianta ajutatoare "suna un prieten". Altfel, ai mari sanse sa ramai fara calculator. Atentie: prietenul respectiv sa stie ce face! Nu chemi pe oricine. Stai pe langa el, vezi ce face si invata.

2. Fiecare cu motivatia lui, dar eu cred ca sunt bani aruncati inutil, daca singura motivatie este design-ul. Personal, m-as uita sa fie o carcasa solida, care sa nu zbarnaie din toate incheieturile, sa izoleze fonic cat de cat si eventual sa aiba un pic de ventilatie. Ceva de genul asta: Antec Tower Sonata Proto
0,0p / 0 votes
A good coder is never on holiday - he may be working on a different machine, that's about as far as it gets.
v0id
Word

Status: 42.5

Postby noobakaflo » 10 Feb 2011, 22:01

Multumesc de raspunsuri, oarecum m-am razgandit... Cred ca voi mai astepta ceva timp pentru un sistem nou ... :D
0,0p / 0 votes
noobakaflo
Bit

Return to Configurare și depanare