SMS-uri gratis

Ştii ceva ce ne poate fi de folos ? Un mod mai bun de a face lucrurile ? Spune-ne şi nouă, vrem să ştim.

SMS-uri gratis

Postby andreiandreiq » 22 Apr 2010, 19:19

Spre deosebire de functii prea putin folosite, gen MMS-uri sau convorbirile video, mesajele scrise sunt la mare cautare. Foarte multi utilizatori prefera sa trimita SMS-uri, cand au de comunicat un mesaj si nu au chef sa sune.
Unora le place sa tot trimita SMS-uri, de ce sa nu faca asta gratis?
In cele ce urmeaza o sa va prezint cateva site-uri care iti permit sa trimiti un anumit numar de sms-uri/zi gratis. Site-urile pe care o sa le prezint sunt testate de mine si merg 100%, se intampla doar cateodata sa ajunga SMS-ul mai tarziu cu 2-3 min.

www.moove.ro

Primul si cred ca cel mai folosit site pentru a trimite SMS-uri gratis este moove.ro. Spre deosebire de majoritatea site-urilor de profil, acest site arata bine şi nu este deloc încarcat.

Image

Îţi faci un cont, confirmi datele înscrise şi primeşti 10 SMS-uri gratuite zilnic. Pentru majoritatea sunt destule si 10/zi. Daca nu vrei ca de fiecare data cand trimiti SMS-uri sa scri numarul respectiv moove.ro iti ofera posibilitatea sa memorezi numerele intr-o agenda.

www.free--sms.com

Un al doilea site este free--sms.com. Si free--sms.com la fel ca moove.ro te lasa sa trmiti 10 SMS-uri pe zi. După ce iti creezi contul, trebuie sa confirmi si numarul de telefon. Pentru asta, vei primi prin SMS un cod pe care trebuie sa-l introduci pe site.

Image

S-ar putea ca, uneori, trimiterea codului de confirmare a numarului de telefon sa intarzie.

www.talksms.com

Si ultimul site pe care il voi prezenta se numeste talksms.com. Acest site este usor de folost, iar crearea contului si confirmarea numarului de telefon se fac destul de rapid. Problema este ca ai la dispozitie doar un SMS pe zi, multora parandu-li-se insuficient, dar in situatie de criza este bun si unul singur.

Image

Acestea sunt doar trei site-uri cu ajutorul carora poti trimite SMS-uri gratis, numarul site-urilor de acest gen este mult mai mare, printre care sunt o multime de site-uri inselatoare.

Dacă stiti si voi alte site-uri care ar fi utile celor interesati, le puteţi face cunoscute lasand un mesaj cu site-ul respectiv.
2p / 1 votes
Image
andreiandreiq
Word

Status: 33.33

Re: SMS-uri gratis

Postby smith » 22 Apr 2010, 20:04

Dragut topic.

Aveau si cei de la WorldIT ceva serviciu dinasta, dar de o vreme nu prea s-a mai ocupat nimeni de el ( www.worldit.info/sms-gratuit/ ). Nu prea reusesc sa fac sa trimit sms acum, dar intr-o vreme mergea.

Mai stiam un serviciu asemanator (nu mai stiu cum ii zice), dar avea un fel de "bug". Pana la urma serviciul a fost dezactivat.
0,0p / 0 votes
Ilea Cristian
smith
Enum

Status: 82

Postby Dexter » 22 Apr 2010, 21:51

Dacă uploadezi o poză de profil pe http://www.talksms.com, primeşti încă 3 SMS-uri (pe zi, cred).
0,0p / 0 votes
Dexter
Word

Status: 44.5

Postby andreiandreiq » 22 Apr 2010, 22:06

Dexter wrote:Dacă uploadezi o poză de profil pe http://www.talksms.com, primeşti încă 3 SMS-uri (pe zi, cred).

Poate, nu am incercat, o sa incerc si o sa va spun daca este asa :P
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Postby Zatarra » 23 Apr 2010, 00:47

Am probat doar 1 si anume http://www.moove.ro. Faza mai nasoala e ca trimite de la numere random. Daca ar aparea ce vrei tu ca sender, sau numarul tau de telefon, atunci ar fi frumos ;-). Daca o sa am timp o sa ma chinui vre-o saptamana sa ma interesez cum se poate face un astfel de server.
0,0p / 0 votes
ReSpEcT
Zatarra
Byte

Status: 12.5

Postby nutzu2010 » 17 Jun 2010, 18:15

dar stiti un astfel de site in care sms-ul pe care il trimti sa nu contina adresa site-ul respectiv?
0,0p / 0 votes
nutzu2010
Bit

Status: 0

Postby andreiandreiq » 17 Jun 2010, 21:24

nutzu2010 wrote:dar stiti un astfel de site in care sms-ul pe care il trimti sa nu contina adresa site-ul respectiv?

http://www.free--sms.com trimite sms-uri fara adresa site-ului in SMS..dar dupa ce iti faci contul primesti un fel de bani 12 mai exact parca si poti trimite doar 12 sms-uri, dupa daca vrei trebuie sa cumperi credits(parca) sau iti faci alt cont daca esti "smecher" :)).
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Postby nutzu2010 » 18 Jun 2010, 11:56

Zatarra wrote:Am probat doar 1 si anume http://www.moove.ro. Faza mai nasoala e ca trimite de la numere random. Daca ar aparea ce vrei tu ca sender, sau numarul tau de telefon, atunci ar fi frumos ;-). Daca o sa am timp o sa ma chinui vre-o saptamana sa ma interesez cum se poate face un astfel de server.

Eu am trimis azi niste mesaje de pe moove.ro si le-a trimis cu numarul meu... si nu vroiam asta :))
0,0p / 0 votes
nutzu2010
Bit

Postby andreiandreiq » 18 Jun 2010, 14:44

Da, cateodata trimite si de pe numarul tau...specifica pe undeva ca daca iti bagi numarul tau de telefon se poate sa apara ca ai trimis tu... eu cand am trimis niciodata nu am nimerit cu numarul meu :)).
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Postby nutzu2010 » 18 Jun 2010, 20:54

Asta e... vroiam sa-i fac o farsa unui prieten... alt site de acest fel (sa trimita sms cu numar random) exista?
0,0p / 0 votes
nutzu2010
Bit

Postby andreiandreiq » 18 Jun 2010, 21:23

Personal nu mai stiu, cele 3 postate de mine sunt sigur ca functioneaza, moove.ro trimite random numai ca mai nimereste si numarul tau :)).
0,0p / 0 votes
Image
andreiandreiq
Word

Postby cata24 » 22 Sep 2010, 22:00

am trimis 7 sms de pe movee toate cu nr meu :( naspa
0,0p / 0 votes
cata24

Return to Tips and Tricks