Soft Pizzerie

Ai o idee buna de program ? Vrei sa ne arati ce ai facut pana acum si sa primesti sugestiile noastre ? Vrem si noi sa-l vedem, promitem ca-ti vom da sugestii si tot ajutorul de care ai nevoie.

Soft Pizzerie

Postby Ratster » 19 Apr 2010, 08:39

Buna. Am facut si eu un programel pentru o pizzerie, nu l-am terminat fiindca s-au razgindit. In fine... Programul e relativ simplu, foloseste o baza de date care contine atat persoanele care comanda, cat si produsele pe care le vindem. Am sa-l pun aici cu totul, poate e cineva interesat sau are nevoie de asa ceva. Astept un mic feedback ;)

Programul, cu surse incluse, e in atasament.
5p / 1 votes
Attachments
Ratster - pizzerie.rar
(623.74 KiB) Downloaded 119 times
Ratster
Bit

Status: 5

Re: Soft Pizzerie

Postby DarkByte » 19 Apr 2010, 08:55

Bine ai venit, Ratster.

M-am uitat putin prin surse si executabil (si ti-am atasat arhiva la post).

M-am jucat putin cu executabilul si-ti pot spune ca mi-a luat ceva timp sa-mi dau seama ca in Options, la User si Password se lasa gol ca sa poti face ceva ;)) In rest, pare destul de ok. Trebuie sa tii cont de faptul ca nu stiu exact cum ar trebui sa faca un raport de luna / zi, dar pot sa-ti spun ca am dat click pe Raport zi, am dat Escape si mi-a trantit un AV :) (probabil, era under-construction)

Despre surse ... nu am lucrat cu baze de date in Delphi inca, dar sunt bucati de cod care ar putea fi optimizate (cel putin din punct de vedere estetic si ca marime a codului tastat). Mai multe, cand revin de la birou (trebuie sa plec acum).

Bafta

P.S. Treci pe aici si hai sa facem cunostinta, brasoveanule :) (presupun ca esti brasovean)
0,0p / 0 votes
DarkByte
11011011

Status: 140

Re: Soft Pizzerie

Postby Ratster » 22 Apr 2010, 10:30

Multumesc pentru feedback.

Programul nu e terminat si nici nu cred ca o sa-l termin :( Ideea e ca oricine se poate inspira din el. Pentru mine a fost o provocare sa lucrez cu o baza de date. Mai trebuiau facute multe la el, dar ata ete...
0,0p / 0 votes
Ratster
Bit

Status: 5

Return to Programe in lucru / neterminate