^ Așa am crezut și eu inițial că este total observabilă, dar o colegă a venit cu o idee care m-a pus pe gânduri. Ca un eveniment să fie total observabil asta implică faptul că se poate lua o decizie optimă pentru a atinge scop-ul dorit
doar pe baza informațiilor stării curente. Ținta dorită este, în acest caz, proiectarea unui algoritm care va prezice probabilitatea ca la următoarea aruncare să iasă cap sau pajură. Ori tu, ca și observator, nu poți determina această probabilitatea
fără să ai o memorie care să țină evidența rezultatelor anterioare.
Raționamentul mi s-a părut valid astfel încât, am trecut de la total observabil, la parțial observabil.
Cât despre A*, Ia în considerare faptul că :
- Ca o euristică să fie admisibilă, trebuie ca orice valoare dată de ea să fie mai mică decât valoarea reală
- Nu te poți mișca pe diagonală (mi s-a părut un lucru foarte important)
Problemele se punctează gradual : dacă ai greșit un sub punct nu ți se anulează restul de răspunsuri corecte.
Este "peg solitaire" o experiență continuă?

Aici discuția nu s-a tranșat și sunt curios de părerile voastre. De asemenea : Parcurgerea în adângime a biscuitului ăluia este clară?
P.S: Se poate face acest topic vizibil doar membrilor pentru a nu apărea discuții privind încălcarea codului de onoare a instituției? Nu este cazul, noi încercăm să creem un grup de discuții în comunitate, dar mai știu eu cui i se scoală să înțeleagă altceva.