Îmi place cum arată interfața - e simplă și totuși atrăgătoare (pentru mine).
Ce nu îmi place:
- Algoritmul pentru generarea unei planșe este incorect. Pentru a genera un nou puzzle, ar trebui mai întâi să generezi o soluție corectă după care să elimini aleator cifre din ea cât timp planșa rămâne validă (adică are doar o singură soluție posibilă).
- Modul în care completez căsuța - am făcut un mic calcul și în medie jucătorul trebuie să dea 250 de click-uri ca să termine jocul și asta mi se pare cam mult. Pentru a ușura munca, ai putea afișa (la click pe o căsuță) un numpad din care utilizatorul să poată alege cifra dorită sau ai putea citi direct cifra de la tastatură.
- Codul - este foarte greu de urmărit/modificat și ar fi putut fi scurtat foarte mult (asta chiar ar ajuta la înțelegerea codului în cazul de față).
Cât despre faptul că uneori se blochează la generarea de soluții, eu nu cred că-i de la faptul că dăm noi click prea repede; ca să te asiguri totuși, încearcă să dezactivezi butonul de generare la începutul funcției generate() și să-l activezi abia înainte să ieși din ea.
P.S.: Ar fi frumos dacă ai putea urca întreaga soluție ca să nu trebuiască să refacem noi tot GUI-ul pentru teste/modificări

.