Printre ele si o componenta scrisa de mine, ce poate fi utilizata pentru copierea de fisiere - TadiFileCopy. Este un wrapper peste API-ul Windows CopyFileEx.
Sunt sigur ca ati gasit pe net sau poate unii dintre voi ati scris asa ceva, dar asta e varianta MEA
E scrisa si testata in Delphi 2009, dar ar trebui ca package-ul sa compileze si sa poata fi instalat pe versiuni mai vechi.Daca va intrebati de ce am folosit API-ul CopyFileEx si nu alta metoda (cum ar fi TFileStream de exemplu), va provoc sa gasiti sau sa scrieti o functie care copiaza fisiere mai repede

Nu intru in detalii despre cum sa folositi aceasta componenta pentru ca am facut o aplicatie demonstrativa in acest sens.
De asemenea, am facut un update la fisierele sursa - am adaugat comentarii acolo unde era cazul.
Enjoy!
WARNING & DISCLAIMER: Aveti grija ce fisiere implicati in operatiile de copiere, mai ales cand incepeti sa lucrati cu aceasta componenta. Pana intelegeti cum functioneaza, cel mai bine ar fi sa va creati directoare de test din si in care sa copiati fisiere. De asemenea, folositi fisiere care nu contin date importante!
Ati fost avertizati, deci sa nu veniti inapoi pe forum plangand ca ati pierdut date pentru ca n-ati stiut ce faceti. Nu raspund nici macar in fata Marii Adunari Nationale
Welcome to BitCell. Click here to register !