Tag JavaScript in forum

JavaScript / Ajax etc.

Tag JavaScript in forum

Postby Angel » 30 Dec 2009, 00:44

Salut, de curand detin si eu un forum, vreau sa inserez niste JavaScript in el pentru a putea vedea statisticile de pe el, dau ca exemplu Google Analytics.

Intrebarea mea este unde inserez acest script ? Folosesc SMF 2.0 RC2. In care fisier PHP trebuie inserat pentru a putea fi rulat intodeauna cand cineva acceseaza forumul ? Unde in acel fisier ? La inceput ? La sfarsit ? Dupa care tag trebuie pus ? Vreau sa fie independent de tema ca nu cumva cei care folosesc alta tema sa nu fie contorizati !

Multumesc.
0,0p / 0 votes
Image
Angel
Bit

Status: 0

Re: Tag JavaScript in forum

Postby AdyX » 30 Dec 2009, 20:36

Poti sa pui scriptul in index.php (fisierul principal, din radacina site-ului). In general, e o buna optiune aceea de a plasa scripturile externe la finalul paginii ca in cazul in care exista timpi mari de incarcare (sau serverul de pe care iei scripul este picat) utilizatorul sa poata, totusi, accesa informatia ta. In cazul de fata, poti pune scripul dupa tag-ul de terminare a codului PHP (anume "?>").
0,0p / 0 votes
AdyX
Bit

Postby Angel » 31 Dec 2009, 00:49

Multumesc AdyX am sa incerc precum mi-ai spus sa vad ce iese, o sa revin cu feedback
0,0p / 0 votes
Image
Angel
Bit

Postby Angel » 08 Jan 2010, 21:16

S-a rezolvat, am facut exact precum ai spus si functioneaza perfect.
Scriptul l-am adaugat in index.php din radacina forumului, este executat de fiecare data si este exact ce vroiam.

Multumesc frumos !!!
0,0p / 0 votes
Image
Angel
Bit

Return to Scripting